Dorothy și Vrăjitorul din Oz pornesc într-o serie nouă de aventuri în octombrie, la postul Boomerang. Cu 80 de episoade, fiecare cu o durată de 11 minute, noul serial „Dorothy și Vrăjitorul din Oz” va fi difuzat în premieră exclusivă luni, 16 octombrie, la ora 20:35, de luni până vineri. Filmul include melodia premiată la Oscar, „Over the Rainbow”, de pe coloana sonoră a filmului din 1939.

Fetița de opt ani din Kansas, împreună cu Toto, cățelușul ei, și bunii ei prieteni, Sperietoarea de ciori, Omul de Tinichea și Leul cel Laș, tocmai au învins-o pe Vrăjitoarea cea rea de la Apus și sunt gata să pornească într-o nouă aventură pe tărâmul lui Oz. „Dorothy și Vrăjitorul din Oz”.

„Dorothy și Vrăjitorul din Oz” este un serial de comedie-fantasy bazat pe celebrele cărți ale lui L. Frank Baum. Povestea spune că Regina Ozma a învestit-o pe Dorothy, Prințesă a Orașului de Smarald, încredințându-i misiunea de a elibera ținutul Oz de rău și de a readuce pacea. Înarmată cu o pereche de pantofi din rubin, fermecați si misterioși, Dorothy își primește îndatoririle regale cu entuziasm, curaj și cu avântul unei fete de la fermă.

Ca Prințesă a ținutului Oz, Dorothy are o mulțime de responsabilități, ceea ce nu este întotdeauna ușor: dacă faci o greșeală în Kansas, nu se va întâmpla nimic grav, însă, dacă greșești în ținutul lui Oz, vor apărea de îndată una sau două vrăjitoare rele.

 Jobs Database
Arata mai multe articole din seriale americane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…