Home seriale romanesti 12 lucruri mai puțin știute despre O grămadă de caramele

12 lucruri mai puțin știute despre O grămadă de caramele

0
0

“Blestemul”, prima mini-serie a producției “O grămadă de caramele” la Happy Channel, s-a încheiat în urmă cu o săptămână, iar astăzi debutează cea de-a doua parte. Păcatul este programat începând de astăzi, lunea și marțea de la ora 19.00.

I-am întrebat pe producătorii seriei O grămadă de caramele despre lucrurile mai puțin știute despre seria O grămadă de caramele, produsă de Ruxandra Ion la Happy Channel.

Iată ce ne-au răspuns:

 1. Având drept motto “Vreau o viață nouă și de restul caramele”, “O grămadă de caramele” continuă povestea iSerialului “Când mama nu-i acasă”, lansat în această primăvară la Happy Channel.
 2. Proiectul “O grămadă de caramele” este o trilogie. Primele două părți, “Blestemul” și “Păcatul”, vor fi difuzate anul acesta la Happy Channel. Fiecare mini-serie cuprinde opt episoade, iar un episod are o oră.
 3. În timpul verii, din cauza căldurii, filmările au început mult mai devreme decât programul obișnuit(spre exemplu, în unele zile, actorii au înregistrat încă de la ora 6 dimineața, în loc de ora 8 sau 9).
 4. Pentru “Blestemul”, prima parte din “O grămadă de caramele”, au fost folosite cinci rochii de mireasă.
 5. Mătăniile lui Tănase Găleată zis și Tănase Șapte Case (interpretat de Marian Râlea) sunt aduse din Grecia.
 6. Cristina Ciobănașu este actrița care până acum a schimbat cele mai multe ținute într-o zi de filmare, respectiv șapte. J
 7. Marian Râlea a reușit s-o emoționeze pe Alina Chivulescu până la lacrimi, în momentul în care acesta a interpretat o secvență specială, în care trebuia să facă o declarație de dragoste.
 8. Casele familiilor Șerban și Morante respectă detalii de design și arhitectură special alese pentru stilul de viață al personajelor. Spre exemplu, în reședința lui Geanni Morante  (interpretat de Ion Ion), decorul este unul demn de un conte italian. Covorul are o vechime de 200 de ani, iar mobila de 150 de ani. În reședința familiei Șerban, predomină movul, culoare asociată luxului.
 9. Din distributie fac parte si actorii Mihai Calin si Rodica Negrea, care au roluri episodice in serial.
 10. Umorul lui Marian Râlea i-a molipsit imediat și pe ceilalți actori, iar în ciuda scenelor pe care le aveau de filmat, ei se amuzau copios la glumele acestuia.
 11. Una dintre secvențele în care joacă Bubu Mihai Cernea, cea în care doarme, este reală. După ce a venit de la un spectacol, în care participase ca toboșar, el și-a petrecut noaptea amenajând studio-ul muzical pentru filmări. Ziua următoare, Bubu s-a regăsit pe planul de înregistrări pentru serial, iar din cauza oboselii, el a ațipit în pauza de la filmări. Momentul a fost înregistrat. J
 12. Deși este un proiect mare, echipa de producție nu numără mai mult de 25 de persoane.


Jobs Database
Arata mai multe articole din seriale romanesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…