Home Grile POSTURI Netflix ne-a dat o listă cu filme și seriale de văzut când ești răcit

Netflix ne-a dat o listă cu filme și seriale de văzut când ești răcit

0
0

Ai frisoane și ai început deja să cauți punga cu medicamente? Toamna este o perioadă în care vremea ne ia prin surprindere, iar stările de răceală apar când ne așteptăm mai puțin. Fie că nu ne îmbrăcăm cum trebuie, fie că un coleg de la birou s-a gândit să fie darnic cu gripa, șansele de a fi salvați de sistemul imunitar pot deveni minime.

Totuși, a sta acasă și a ne trata nu-i așa de rău pe cât pare. De ce? Pentru că acasă e zona noastră de confort, unde putem sta în pijamale cu ceaiul preferat și unde ne putem relaxa, uitându-ne la Netflix.

Și, pentru că știm cât de neplăcută poate fi și o simplă răceală, iată o listă de filme și seriale:

 

Black Mirror: Pe lângă virusuri, există și viruși, iar ei apar fără vreun simptom obișnuit în calculatoarele noastre. Pregătește-te pentru viitor cu Black Mirror și intră într-o lume în care tehnologia este totul.

 

Rick and Morty: Rick este cu siguranță capabil să-ți inventeze tratamentul care să te facă bine imediat. Dar n-ar fi păcat să nu mai stai în pat pentru încă un episod?

 

Limitless: Un tip obișnuit (nu răcit) încearcă medicamentul ultrasecret NZT, iar noile sale capacități îl transformă într-un analist FBI genial.

 

The Bucket List: Doi bătrâni bolnavi de cancer în fază terminală fug din spital și decid să-și trăiască viața la maximum înainte de a muri.

 

Myth Busters: Sunt leacurile băbești mai eficiente sau este doar un mit? Poate că nu vei afla răspunsul la întrebarea asta, dar vei descoperi o mulțime de alte lucruri noi.

 

Breaking Bad: o problemă de sănătate te poate face să-ți schimbi radical viața. Inclusiv să devii un traficant de metamfetamină.

 

Al naibii tratament!: Știm…e groaznic să nu poți mânca ce vrei pentru a respecta tratamentul. Totuși, față de furie, răceala trece în câteva zile.

 

Cosmos: A spacetime Odyssey: Răceala te scoate din sărite și ai vrea să fii oriunde altundeva? Ei bine, nicio problemă – vino cu noi să explorăm întregul Univers. Avem o navă pregătită special pentru tine.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…