Home Topuri Cinci seriale Netflix cu familii disfuncționale. De la Umbrella Academy, la Sense8

Cinci seriale Netflix cu familii disfuncționale. De la Umbrella Academy, la Sense8

0
0

Umbrella Academy, noul serial marca Netflix, este, pe lângă un serial cu supereroi, o poveste despre o familie disfuncțională.

Aceasta este doar cea mai recentă producție marca Netflix care are în centru astfel de familii. Iată cinci seriale ale căror vedete sunt personaje și cu bune și cu rele.

Iată cinci seriale cu familii disfuncționale, de pe Netflix:

The Umbrella Academy

În aceeași zi din anul 1989, patruzeci și trei de copii sunt născuți în mod inexplicabil de către femei fără nicio legătură între ele, care nu au prezentat semne de sarcină cu o zi înainte. Șapte dintre ei sunt adoptați de către un miliardar care creează The Umbrella Academy și își pregătește “copiii” pentru a salva lumea. Acum, cei șase supraviețuitori se reunesc la aflarea morții tatălui lor și trebuie să lucreze împreună pentru a rezolva misterul din jurul morții acestuia. Însă familia înstrăinată începe să se destrame din cauza personalităților și abilităților lor diferite, fără a menționa amenințarea iminentă a apocalipsei globale.

The Haunting of Hill House

O familie destrămată înfruntă amintire răscolitoare despre fosta casă și incidentele teribile care au dus la abandonarea ei. Scenele alternează între trecut și prezent. Un thriller psihologic apreciat de critici și spectatori.

Sense8

Opt necunoscuți din diverse orașe de pe glob încep să comunice mental și să aibă experiențe care sfidează orice explicații. În final, devin o familie în adevăratul sens al cuvântului.

Grace and Frankie

Grace și Frankie nu sunt rude, însă în momentul în care soții lor se îndrăgostesc și decid să se căsătorească, toată familia extinsă se confruntă cu momente din ce în ce mai comice și… disfuncționale.

F is for Family

Urmărește familia Murphy în anii 1970, când copiii își făceau de cap, berea curgea șiroaie și nimic nu stătea între un bărbat și televizorul lui.Jobs Database
Arata mai multe articole din Topuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…