Home Seriale TV VIDEO. Serialul Absența revine cu sezonul doi la AXN

VIDEO. Serialul Absența revine cu sezonul doi la AXN

0
0

Absența, serialul thriller cu Stana Katic (Castle) în rolul principal, revine cu sezonul doi la AXN de joi, 4 aprilie, de la ora 23:00, anunță AXN.

Alături de Stana Katic și Patrick Heusinger (Jack Reacher 2: Never Go Back), își reiau rolurile în noul sezon Cara Theobold (Downton Abbey), Neil Jackson (Westworld, Welcome to Marwen), Angel Bonnani (False Flag) și Paul Freeman (The Dogs of War). Matthew Le Nevez (The Widow) și Natasha Little (The Night Manager) se vor alătura distribuției sezonului doi.

Ce se va întâmpla în sezonul doi?

După urmărirea și uciderea celui care a răpit-o, Emily se străduiește să își redefinească normalitatea, atât ca femeie, ca mamă, dar și ca supraviețuitoarea a șase ani de tortură fizică și pshihică. Chiar și în timp ce încearcă să reconstruiască relația cu fiul ei, Flynn, Emily nu poate uita și scăpa de fantomele trecutului. Astfel, îl cooptează pe Tommy Gibbs, detectiv în cadrul poliției din Boston, într-o investigație secretă a trecutului ei misterios.  Când cazul ia o turnură mortală, Emily riscă totul pentru a descoperi adevărul și a-și proteja familia.

Despre serialul Absența

“Absența”, cu Stana Katic în rolul principal, urmărește povestea agentei FBI Emily Bryne care, în timp ce investighează cazul unui criminal în serie, dispare fără urmă și este declarată moartă. Șase ani mai târziu, este găsită într-o cabană în pădure, abia supraviețuind, fără vreo amintire despre ce i s-a întâmplat. Odată ce se întoarce acasă, află că soțul său, agentul special Nick Durand (Patrick Heusinger), s-a recăsătorit și fiul ei este acum crescut de altă femeie. Emily se trezește în curând implicată într-o nouă serie de crimeJobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Riverdale are dată de lansare. Când revin Archie, Jughead, Betty și Veronica?

The CW, postul care produce serialul Riverdale a anunțat data pentru premiera noului sezon…