Home seriale romanesti Toate detaliile despre noul serial, Vlad, de la Pro TV

Toate detaliile despre noul serial, Vlad, de la Pro TV

0
1

Serialul Vlad este pariul Pro TV pentru această primăvară. Producția va debuta săptămâna viitoare, pe 25 februarie, în fiecare luni, de la 20.30.

Serialul, inspirat din povestea lui Monte Cristo, spune povestea lui Adrian Anuței, un bărbat care a fost condamnat la închisoare, după ce a fost învinovățit de un jaf pe care nu l-a comis. După patru ani, Adrian revine sub numele de Vlad Pop (rol jucat de Adrian Nartea), cu un plan de răzbunare.

PaginadeSeriale.ro a adunat câteva informații despre noul serial Pro TV și vor fi prezentate în continuare:

Povestea serialului Vlad

VLAD prezintă o poveste complexă în mai multe planuri, iar scenariul întrepătrunde trecutul și prezentul într-o acțiune cu un fir roșu ce leagă toate piesele dintr-un puzzle. Serialul este centrat pe povestea lui Adrian, tânărul care a fost închis pe nedrept în urma înscenării unui jaf.

După câteva experiențe traumatizante, acesta primește șansa la o nouă viață, în care are posibilitate de a-și regla toate conturile cu cei care l-au tradat. Bărbatul întâlnește un personaj cheie și găsește puterea de a-și schimba identitatea, devenind Vlad, un bărbat puternic, bogat, șarmant, care are alături aliați pregătiți să pună la punct toate detaliile unui plan perfect de răzbunare.

Vi se pare cunoscută povestea?

Da, pentru că este un remake după serialul Ezel. Pro TV a achiziționat drepturile pentru a produce acest serial după producția Ezel, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Câte episoade va avea serialul Vlad

Serialul va avea 13 episoade și va fi difuzat în fiecare seară de luni, de la 20.30.

Actorii serialului Vlad:

Principalii actori ai serialului sunt Adrian Nartea (Adrian Anuței/Vlad Pop), Olimpia Melinte (Eliza Dragomir), Andrei Aradits (Ștefan Dragomir), Emilian Oprea (Leonard „Leo” Cazacu) și Diana Sar (Roxana Stamate).

George Pistereanu, Anghel Damian, Stefan Iancu, Aura Calarasu, Bebe Cotimanis, Dan Condurache, Monica Barladeanu, Mihaela Radescu, Ion Haiduc, Victoria Raileanu, Tudor Oprisan, Dani Popescu și Ana Badilas completează distribuția.

Unde au fost filmat serialul Vlad:

Serialul Vlad a fost filmat, atât în România, cât și în Grecia. Printre cele circa 100 de locații se numără Palatul Bragadiru, Snagov și hoteluri și cazinouri din Grecia.

Personajele principale și povestea lor din serialul Vlad

Vlad Pop – Adrian Nartea

Vlad Pop este noua identitate a lui Adrian Anuţei. După ce a fost trădat de prietenii săi şi închis pe nedrept pentru jaful cazinoului ”Rainbow Star”, Adrian a avut timp să își planifice în detaliu răzbunarea.

Planul lui se dovedeşte a fi mai complicat decât anticipase, odată ce descoperă că încă are sentimente pentru Eliza Stamate, fata care l-a trădat.

 

 

Adrian Anuței – Anghel Damian

Adrian este un tânăr obişnuit, care lucrează într-un service auto de cartier împreună cu prietenul său, Leo. Îşi iubeşte familia şi are o legatură strânsă cu fratele său, Răzvan. Adrian este un om devotat, care ar face orice pentru a-i ajuta pe ceilalţi, mai ales pe cei trei prieteni ai săi: Ştefan, Leo şi Eliza.

Este îndrăgostit nebuneşte de Eliza, cu care plănuieşte să se căsătorească şi să își întemeieze o familie imediat ce se întoarce de la munca din străinătate.

În 2006, Adrian este trădat de prietenii săi, care îi pun în cârcă o condamnare pentru jaf şi omor, trimițându-l în închisoare. Aici își descoperă adevarata forţa şi renaşte din propria lui cenuşă.

Eliza Dragomir – Olimpia Melinte

Încă de mică, Eliza a fost învăţată să nu iubească pe nimeni şi nimic în afară de familie – mai exact în afară de tatăl ei, căruia trebuie să îi asigure un profit prin diferite scheme şi escrocherii.

Folosindu-se de frumuseţea şi aparenta ei inocență, Eliza a escaladat de la mici scheme financiare la cel mai complicat plan al carierei lor: Jaful de 1.000.000 de euro de la Cazinoul „Rainbow Star”.

 

Ștefan Dragomir – Andrei Aradits

Încă de când erau tineri şi împărţeau totul, Ştefan a încercat să obţină atenţia Elizei. În cele din urmă a reuşit atunci când s-a căsătorit cu ea, însă obsesia a continuat pe parcursul relaţiei, niciodată nefiind convins de sentimentele ei.

Ştefan vede viaţa ca pe un joc care trebuie câştigat: să obţii tot ce îţi doreşti şi să urci pe scara socială.

 

Roxana Stamate – Diana Sar

Roxana, sora mai mică a Elizei Dragomir, este o fire altruistă care se implică în diverse activităţi caritabile şi se foloseşte de influenţa şi resursele lui Ştefan şi ale Elizei pentru a ajuta cât mai mulţi oameni.

Ajunsă la vârsta maturităţii, Roxana este gata pentru cea mai importantă aventură: să se îndrăgostească. Vede în Vlad barbatul visurilor ei şi el devine motivul pentru care îşi continuă tratamentul. Este personajul cel mai inocent din cadrul anturajului, dar asta nu înseamnă că este cea mai slabă. De fapt, ar putea fi cea mai puternică dintre toţi.

Leonard „Leo” Cazacu – Emilian Oprea

Leo este şi el fostul prieten al lui Adrian, cu care lucra împreună la service-ul de cartier. Actualmente este şef de Securitate al hotelului lui Ştefan. E un bărbat puternic, dar mai puţin influent decât Ştefan.

Leo nu îşi pune încrederea în oricine, însă există o femeie pe care o iubeşte în secret şi cu pasiune: Roxana, sora mai mică a Elizei. Frustrat de nedreptăţile din viaţa lui, Leo e un personaj din ce în ce mai periculos, care poate scapa oricând de sub control.  Porecla lui este ”Cleşte”, după metoda lui favorită de tortură.

Cezar ”Ingineru” Cristoloveanu – Bebe Cotimanis

Autodidact, apreciază arta clasică şi mesajele pe care le ascunde, literatura şi muzica. ”Inginerul”, după cum este cunoscut în închisoare, e convins de înţelepciunea sa şi e mereu cu un pas înaintea duşmanilor săi. Fiind un jucător înverşunat de şah, crede cu tărie că orice om are rolul lui în “Marele plan al Universului”.

Lui Cezar îi place să vorbească în ghicitori şi să împărtăşească poveşti de viaţă, ceea ce îl transformă într-o figură paternă pentru anturajul lui din închisoare şi mai ales pentru Vlad. El este cel care îl transformă pe Adrian în Vlad, îl învaţă să privească lumea cu scepticism şi să nu-i uite niciodată pe cei care i-au greşit. Cezar este de acord să-l ajute pe Vlad să se răzbune, dar nu putem fi niciodată siguri care este de fapt interesul bătrânului mafiot.Jobs Database
Arata mai multe articole din seriale romanesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Riverdale are dată de lansare. Când revin Archie, Jughead, Betty și Veronica?

The CW, postul care produce serialul Riverdale a anunțat data pentru premiera noului sezon…