Home Seriale TV VIDEO. Docudramă: Spune povestea lui George Washington, primul președinte SUA, dar e filmată în România. La ce post va fi?

VIDEO. Docudramă: Spune povestea lui George Washington, primul președinte SUA, dar e filmată în România. La ce post va fi?

0
0

VIDEO. Bătălia de la Saratoga, pe câmpurile de la Călugăreni. Postul History aduce o docudramă despre George Washington, primul președinte SUA, cu multe scene filmate în România.

Producția intitulată „Washington” are trei episdoade și va fi difuzată între 3 și 5 iulie, de la ora 20:00.

Urmărește evoluția primului președinte al Statelor Unite ale Americii, de la soldatul tânăr și ambițios, la figura legendară de mai târziu, care a jucat un rol crucial în obținerea independenței americane.

Majoritatea cadrelor care redau culoarea locală a secolului al XVIII-lea american și care reconstituie evenimentele istorice în care George Washington a fost direct implicat au fost filmate în România, spun reprezentanții postului.

Scenele exterioare de luptă care reconstituie victoria de la Saratoga sau uciderea lui Jumonville au fost filmate pe câmpurile de la Călugăreni.

De asemenea, atmosfera străzilor din New York și Philadelphia, serile dansante și ceremoniile religioase americane au fost recreate pe platourile de filmare din țara noastră sau în interiorul unei celebre case interbelice din centrul Bucureștiului.

Detalii despre cele trei episoade, pe scurt

Primul episod„Loialul slujitor” îl aduce în scenă pe tânărul George Washington aflat la începuturile carierei sale militare în slujba armatei britanice.

Trimis de guvernatorul Virginiei să transmită un ultimatum francezilor la frontieră, pe râul Ohio, Washington cunoaște primul său eșec în calitate de lider.

Pe măsură ce capătă mai multă experiență, Washington devine din ce în ce mai dezamăgit de armata britanică pe care jurase să o servească.

Al doilea episod„Comandantul rebel” îl găsește pe Washington în centrul Războiului de Independență.

Cu o armată complet nepregătită și fără să dispună de armament suficient, Washington reușește totuși să realizeze inimaginabilul prin viclenie, ingeniozitate și determinare, obligând astfel Marea Britanie să recunoască independența Statelor Unite.

Ultimul episod„Părintele fondator”, cu George Washington care face ceea ce niciun alt lider revoluționar nu a mai făcut până atunci: dă poporului puterea de a alege.

În timp ce națiunile în război atacă frontierele Americii, iar răscoalele amenință din interior, George Washington începe construcția Statelor Unite după principii democratice valabile și astăzi.

VIDEO. Washington | TrailerJobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…