Home Seriale TV VIDEO. Din iulie. Un nou serial dramă se vede pe AXN

VIDEO. Din iulie. Un nou serial dramă se vede pe AXN

0
0
Foto: AXN

AXN propune un nou serial dramă la jumătatea lunii iulie.

Producția se numește O lume nouă (The Commons) și va debuta din 12 iulie, în fiecare luni seara, de la ora 22:00.

Eadie Boulay are 38 de ani și lucrează la unul dintre cele mai mari spitale private, fiind un neuropsiholog strălucit.

Cu păreri ferme și neobosită, Eadie se opune deseori celor care conduc spitalul și acționează împotriva ordinelor sau sugestiilor lor. Însă, cu toate acestea, este mult prea valoroasă pentru echipă și nu o pot concedia.

Eadie tânjește să aibă un copil cu Lloyd, soțul ei, un biolog specializat în organisme care transmit boli. Din păcate, după trei ani de tratamente de fertilizare in vitro nereușite, dorința ei de a deveni mamă se tot amână.

Între timp, lumea este în plin haos, deoarece încălzirea globală și bolile cauzate de paraziți au creat o discrepanță și mai mare între cei bogați și săraci, iar tratamentul de fertilizare a devenit o practică non-esențială, fiind eliminat de pe lista tratamentelor subvenționate.

Deși Eadie își dorește doar o viață normală, niciunul din cei care o înconjoară nu o lasă să trăiască așa cum își dorește. Astfel, contrar oricărei logici care îi spune să accepte situația și să se resemneze că nu va fi mamă, aceasta nu poate accepta acest lucru și decide să acționeze pe cont propriu, în pofida tuturor.

Joanne Froggatt (Downton Abbey), David Lyons (Game of silence) Ryan Corr (Bloom) și Rupert Penry Jones (White Chappel) fac parte din distribuția serialului australian produs de Stan, cu Graham Yost (The Americans, Justified, Sneaky Pete), Fred Golan (Sneaky Pete, Justified, Roswell) și Shelley Birse (The Code) producători executivi.

VIDEO. Trailer-ul serialului „O lume nouă” de pe AXN

Tags


Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …