Home Seriale TV VIDEO. Un serial dramă australian, din iulie pe AXN

VIDEO. Un serial dramă australian, din iulie pe AXN

0
0
Foto: AXN

AXN va transmite în luna iulie un serial dramă australian.

Se numește „A doua tinerețe (Bloom)” și are premiera pe 12 iulie. Se va difuza în fiecare luni, de la ora 23:00.

În total sunt șase episoade. Serialul va urmări povestea familiei Reed, a cărei existență va fi dată peste cap după ce Gwen mănâncă unul din fructele magice și se transformă în varianta sa din tinerețe, interpretată de Phoebe Tonkin (The Originals, The Vampire Diaries).

Noua Gwen este o femeie jucăușă, inteligentă și pasională, care se lasă condusă de impulsurile tinereții și de obsesia de a avea un copil.

Sinopsis

La un an după ce o inundație devastatoare a ucis cinci localnici într-un orașel idilic din Australia, o nouă plantă misterioasă apare și se dezvoltă doar pe locul unde aceștia au murit.

Aparent, are puterea de a întoarce timpul și a readuce tinerețea celor care o consumă, fiind suficient doar un singur bob pentru a transforma localnicii, încă afectați de dispariția celor dragi, înapoi la cea mai bună formă fizică.

Însă, totul are un preț – cei care se bucură de a doua tinerețe sunt obligați să se confrunte cu cele mai profunde regrete și să le îndeplinească cu orice preț.

Pe măsură ce vestea despre această „ofertă” inexplicabilă se află, din dorința de a proteja proviziile miraculoase, conflicte intense încep să apară între localnici. Astfel, atât cei tineri, cât și cei în vârstă vor fi nevoiți să reevalueze tot ceea ce este important în viețile lor.

VIDEO. Trailer-ul serialului „A doua tinerețe” de pe AXN

Tags


Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …