Home Seriale TV VIDEO. Netflix a lansat teaser-ul pentru sezonul 2 Lupin

VIDEO. Netflix a lansat teaser-ul pentru sezonul 2 Lupin

0
0

VIDEO. Netflix se pregătește de lansarea sezonului 2 pentru serialul „Lupin”. Platforma de streaming a publicat un teaser al producției cu Omar Sy în rol principal.

Serialul va reveni în această vară, după cum Paginadeseriale.ro a scris în luna ianuarie. Partea a doua a seriei Lupin va avea cinci episoade, regizate de Ludovic Bernard (The Climb) și Hugo Gélin (Love at second sight).

CITEȘTE ȘI: Serialul Lupin, partea a doua, are premiera anul acesta

CITEȘTE ȘI: Lupin, cel mai popular serial francez în SUA. Primul în topul vizionărilor și în România

Scurtă poveste a sezonului 2: „Din dorința de a se răzbuna împotriva lui Hubert Pelligrini, Assane și-a distrus familia.

Pus la perete, acum trebuie să se gândească la un nou plan, chiar dacă asta înseamnă să se pună singur în pericol.”

„Lupin” a devenit cel mai vizionat serial francez în Statele Unite, în luna ianuarie. A fost în top și în România timp de câteva zile, la începutul anului.

Serialul a fost primul în top în mai multe țări din Europa precum Franța, Germania, Austria, Italia, Spania și Danemarca. „Lupin” era urmărit și în Canada, Brazilia, Argentina și Africa de Sud. Detalii, AICI.

Lupin este un serial care îl omagiază pe scriitorul Maurice Leblanc, care l-a creat, la începutul secolului 20, pe Arsène Lupin, hoțul gentilom.

Lansarea serialului a dus și la o explozie a vânzărilor romanelor lui Leblanc, în Franța.

Sinopsis Lupin

Serialul îl are în centru pe Assane Diop, a cărui viață a fost dată peste cap când tatăl lui a murit fiind acuzat de o infracțiune pe care nu a comis-o.

După 25 de ani, Assane își va găsi inspirația în „Arsène Lupin, hoțul gentilom” pentru a-și răzbuna tatăl. El plănuiește să fure un colier valoros, expus în Muzeul Louvre.

VIDEO. Trailer-ul oficial al sezonului 2 „Lupin”Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …