Home Seriale TV De ziua femeii. Un nou serial turcesc la TV

De ziua femeii. Un nou serial turcesc la TV

0
0
Foto: rezumatserialturcesc.info

Canalul de filme și seriale Timeless Dizi Channel România propune un nou serial turcesc începând de luni, 8 martie. Se numește „O singură privire” și va fi difuzat de luni până vineri, de la 20:10.

Producția îi are ca protagoniștii pe actorii Seda Bakan și Kadir Doğulu. Leyla (Seda Bakan) este o mamă singură care se căsătorește cu bogatul om de afaceri Hașmet pentru a-i putea oferi fiului ei o viață mai bună.

Cu toate acestea, lucrurile iau o turnură neașteptată chiar în ziua nunții sale, când Leyla descoperă că Hașmet are o latură întunecată. Alper (Kadir Doğulu), care este angajatul lui Hașmet, o ajută să fugă și cei doi se îndrăgostesc, inevitabil.

În total, serialul are 22 de episoade.

Iată ce a declarat Seda Bakan după lansarea serialului:

„Ce deosebește acest serial de altele este tensiunea fără sfârșit. Orice se poate întâmpla în orice moment. Povestea este atât de tensionată încât ceva ar putea exploda oricând!

Când vine vorba de așteptări și acțiune, pot spune că este unul dintre cele mai bune scenarii pe care le-am citit vreodată. Pare că ne lăudăm pe noi înșine, dar este adevărul!”

La rândul său, Kadir Doğulu spunea:

„Este o poveste de dragoste frumoasă și foarte sinceră, dar, desigur, nu începe ca o poveste de dragoste. Îl interpretez pe Alper, care este și bucătar și om de afaceri. Este căsătorit și are o fiică.

După un accident al soției și fratelui său, viața lui Alper se schimbă drastic – e momentul în care își dă seama că oamenii din jurul său, inclusiv soția sa, nu au fost de încredere. Apoi, o va întâlni pe Leyla și viața lui se schimbă iar. Este o poveste romantică, plină de iubire și acțiune.”Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …