Home seriale americane Twin Peaks debutează astăzi după o pauză de 26 de ani. În România, serialul va fi la HBO

Twin Peaks debutează astăzi după o pauză de 26 de ani. În România, serialul va fi la HBO

0
0

După o absență de mai bine de 26 de ani, agentul Dale Cooper revine. Postul HBO va difuza din această seară, de la 22.00, primul episod din noua serie în 18 părți a serialului-fenomen Twin Peaks.

Reamintim că acțiunea din primele două sezoane se petrece în micul orășel Twin Peaks, în care localnicii sunt șocați de uciderea brutală a reginei frumuseții, Laura Palmer. Agentul FBI, Dlae Cooper, încearcă să deslușească misterul acestei crime. Primele două sezoane ale serialului-fenomen sunt disponibile în România pe platforma video HBO GO.

Serialul este scris și regizat de același David Lynch (alături de Mark Frost), cel care a creat și primele două sezoane ale Twin Peaks, difuzate în ani 1990 și 1991. În SUA, serialul este produs și difuzat de Showtime, iar HBO a achiziționat drepturile pentru mai multe țări din Europa, printre care și România.

Conform Hollywood Reporter, noul sezon Twin Peaks are o distribuție formată din 217 actori. Pe lângă numele deja consacrate din serial, vor apărea actori precum David Duchovny (din Dosarele X), Laura Dern, Michael Cera, Ashley Judd, Jennifer Jason Leigh, Amanda Seyfried, Naomi Watts.Jobs Database
Arata mai multe articole din seriale americane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NASA: Culisele inovațiilor, un nou documentar debutează la National Geographic

Televiziunea National Geographic lansează astăzi seria „NASA: Culisele Inovațiilor”. Premi…