Home Seriale TV Noile sezoane din S.W.A.T și SEAL încep în aprilie la AXN

Noile sezoane din S.W.A.T și SEAL încep în aprilie la AXN

0
0

Sezoane noi la AXN pentru serialele SWAT și SEAL. Cele două seriale despre trupele speciale din Statele Unite ale Americii, SWAT și SEAL vor avea noi sezoane la AXN. Ambele vor începe luni, 8 aprilie.

Seara de luni începe de la ora 22.00 cu S.W.A.T.  Sezonul doi și îi găsește pe Daniel “Hondo” Harrelson și echipa sa, pe urmele unor traficanți care au răpit nouă copii din Haiti. Un puternic cutremur care lovește orașul aruncă totul în haos și amenință cursa contra cronometru pentru a îi găsi atât pe micuții răpiți, cât și pe răpitorii lor.

În același timp, în noul sezon, conflictele personale ale membrilor S.W.A.T., în special cel dintre Hondo și Street, încep să afecteze întreaga echipă și pun în pericol buna desfășurare a misiunilor.

Stephanie Sigman, Jay Harrington, Alex Russell, Kenny Johnson fac parte din distribuția serialului, cu Shawn Ryan (“The Shield”, “Chicago Code”) și Aaron Rahsaan Thomas (“Friday Night Lights”, “CSI: NY”) producători executivi.

De la ora 23.00, SEAL, drama militară care urmărește viețile profesionale și personale ale membrilor celei mai de elită unități Navy Seal, revine cu un nou sezon. Acțiunea are loc la câteva luni după întoarcerea echipei Bravo din teatrele de război, cu Jason complet refăcut în urma contuziei suferite.

O nouă criză cu ostatici americani și o amenințare cu bombă pe o platformă petrolieră îi poartă în Golful Guineea. Conflictele nu ocolesc nici unitatea SEAL, unde Ray (Neil Brown Jr) contemplează cu ideea de a se înrola în altă echipă SEAL, după ce a pierdut încrederea lui Jason.

Sezonul doi, produs de John Glenn (Allegiance) și Christopher Chulak (E.R), îi readuce alături de Boreanaz și Brown Jr. și pe Max Thierot, AJ Buckley, Tony Trucks și Jessica Pare.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Riverdale are dată de lansare. Când revin Archie, Jughead, Betty și Veronica?

The CW, postul care produce serialul Riverdale a anunțat data pentru premiera noului sezon…