Home Seriale TV Serialul Land Girls, pe Film Box cu sezonul doi

Serialul Land Girls, pe Film Box cu sezonul doi

0
0

Land Girls (Fetele de la fermă), un serial britanic creat de Roland Moore și lansat de BBC, va avea cel de-al doilea sezon la canalul Film Box.

Primele două episoade din sezonul doi al serialului ”Land Girls” vor fi difuzate marți, 19 martie, de la ora 22:00.

Serialul a fost filmat în Birmingham și în împrejurimile acestui oraș, iar primul sezon le are în rolurile principale pe Summer Strallen, Christine Bottomley, Jo Woodcock și Becci Gemmell care interpretează patru fete din Armata Terestră a Femeilor. Land Girls marchează 70 de ani de la începutul celui de-al Doilea Război Mondial.

Nancy Morrell, Joyce Fisher, Bea Holloway și Annie Barratt își încep munca la ferma Pasture, deținută de Frederick Finch. Cele 4 femei s-au înrolat în Armata Terestră a Femeilor din motive diferite, dar toate au același obiectiv – să ajute în timpul războiului. La un an distanță, Bea este măritată cu Billy și Joyce încă muncește la fermă. Lor li se alătură și Connie Carter.

Becci Gemmell a fost distribuită în rolul patrioatei Joyce Fisher, o femeie ai cărei părinți au fost uciși în timpul unui raid aerian și al cărei soț a fost cooptat în armată.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Riverdale are dată de lansare. Când revin Archie, Jughead, Betty și Veronica?

The CW, postul care produce serialul Riverdale a anunțat data pentru premiera noului sezon…