Home Seriale TV Serialul „One Day at a Time”, anulat de Netflix după trei sezoane

Serialul „One Day at a Time”, anulat de Netflix după trei sezoane

0
0

Serialul One Day at a Time, un titlu original Netflix nu va mai avea și sezonul patru din cauza audiențelor scăzute, a anunțat Netflix pe pagina sa de Twitter.

„Am luat cu greu decizia de a nu prelungi One Day at a Time pentru un al patrulea sezon. Alegerea nu a fost una ușoară – ne-am gândit timp de câteva săptămâni cum să găsim o cale de a produce un al patrulea sezon, dar pur și simplu, serialul nu a fost urmărit de suficiente persoane încât să se justifice un alt sezon”, a scris Netflix.

Fiind un serial cu o importanță în lumea emigranților din Statele Unite ( are în centru o familie de cubanezi din SUA), Netflix revenit cu o mențiune:

„Și pentru cine s-a simțit reprezentat – poate pentru prima dată – de One day at a time, nu priviți acest lucru ca fiind un semn că povestea voastră nu este importantă. Dragostea pentru acest serial ne aduce aminte că trebuie să continuăm să găsim căi de a spune aceste povești”

Serialul „One day at a Time” spune povestea unei familii cubaneze, formată din trei generații, în Statele Unite ale Americii. Din distribuția serialului fac parte Justina Machado, Todd Grinnell și Isabella Gomez. Cele trei sezone sunt disponibile pe Netflix.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Riverdale are dată de lansare. Când revin Archie, Jughead, Betty și Veronica?

The CW, postul care produce serialul Riverdale a anunțat data pentru premiera noului sezon…