Home Grile POSTURI Seriale noi pe AXN. Madam Secretary și Designated Survivor vin pe TV în aprilie

Seriale noi pe AXN. Madam Secretary și Designated Survivor vin pe TV în aprilie

0
0
DESIGNATED SURVIVOR – “KIEFER SUTHERLAND

AXN anunță două producții noi pentru luna aprilie, seriale ce vor fi programate în serile de joi. Este vorba despre „Doamna Ministru” (Madam Secretary) și „Președinte de rezervă” (Designated Survivor), care pot fi urmărite începând din 4 aprilie, în fiecare joi seara, de la ora 21.00, respectiv 22.00, pe AXN.

„Doamna Ministru”, care o readuce pe Tea Leoni (foto) pe micile ecrane după o lungă absență, cu Morgan Freeman producător executiv, deschide serile de joi, din 4 aprilie și se concentrează pe povestea lui Elizabeth McCord, fost profesor și analist CIA, recent numită în poziția de Secretar de stat al Statelor Unite ale Americii.

Prinsă într-un vârtej de complicații politice la nivel local și o criză internațională care izbucnește odată cu răpirea unor cetățeni americani, Elizabeth va trebuie să învețe să jongleze cu noile responsabilități, fără a-și ignora soțul și cei doi copii.

De la ora 22.00, acțiunea se mută la Casa Albă, în Designated Survivor, unde un ofițer de rang doi al cabinetului american, profesorul Tom Kirkman (Kiefer Sutherland), devine brusc Președintele Statelor Unite ale Americii după un atac catastrofal asupra clădirii Capitoliului ce are loc în timpul discursului către națiune.

În lumina acestei tragedii naționale, noul Președinte se va strădui să mențină unite atât țara, cât și propria familie, în timp ce învață jocurile volatile ale puterii și politicii. Totodată, găsirea responsabilului pentru atentat și oprirea amenințării unui nou atac pe teren American devin o luptă contra cronometru.

Crize internaționale, relații diplomatice, negocieri dure, atacuri teroriste, luări de ostatici, putere și influență sunt printre subiectele care vor fi dezbătute intens în ambele seriale. Însă, pe lângă acestea, telespectatorii vor putea urmări și conflictele interioare ale celor două personaje principale, Elizabeth McCord și Tom Kirkman, precum și modul în care responsabilitățile celor două funcții afectează relațiile acestora cu cei apropiați, începând de joi, 4 aprilie, la AXN.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Emily in Paris se întoarce vara aceasta. Cum arată primele imagini

Netflix aduce un serial mult-așteptat. După un an și jumătate de pauză, Emily in Paris vin…