Home Seriale TV Concertele Karol Sevilla din România au fost anulate

Concertele Karol Sevilla din România au fost anulate

0
0

Concertele pe care artista mexicană Karol Sevilla trebuia să le susțină în primăvara aceasta, în luna aprilie, în cadrul turneului european, au fost anulate.

„Din motive independente de organizatori, concertele programate pe 1 aprilie la Cluj, pe 2 aprilie la Timișoara, pe 3 aprilie la Craiova, iar pe 6 aprilie la București nu se vor mai desfășura”, spun oficialii într-un comunicat de presă.

Artista urma să cânte pe 1 aprilie la Cluj (BT Arena), pe 2 aprilie la Timișoara (Sala Sporturilor – Olimpia), pe 3 aprilie la Craiova (Sala Polivalentă), iar pe 6 aprilie la București (Romexpo, Pavilionul central).

Cum se pot returna biletele?

Cei care au cumpărat biletele în sistem print@home vor primi banii pe același card cu care s-a făcut achiziția. Pentru biletele cumpărate și returnate la punctele de lucru, banii se vor returna pe loc.

În cazul în care plata a fost efectuată prin transfer bancar trebuie furnizat contul IBAN împreună cu numele complet al titularului de cont pentru a putea efectua transferul corespunzător biletelor.

În cazul în care plata a fost efectuată prin transfer bancar trebuie furnizat contul IBAN împreună cu numele complet al titularului de cont pentru a putea efectua transferul corespunzător biletelor.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Riverdale are dată de lansare. Când revin Archie, Jughead, Betty și Veronica?

The CW, postul care produce serialul Riverdale a anunțat data pentru premiera noului sezon…