Home Topuri Ce studii mai face Netflix. Jumătate dintre românii cu abonament la Netflix se uită la seriale alături de animalul de companie

Ce studii mai face Netflix. Jumătate dintre românii cu abonament la Netflix se uită la seriale alături de animalul de companie

0
0
Foto: Secret life of pets

Netflix, pets and chill. Vă vine sau nu să credeți, dar Netflix a făcut un studiu despre „partenerii” necuvântători ai abonaților la platforma video, în România și mai multe țări din lume. Ce a reieșit? Că 51% din abonații români fac binging pe Netflix și cu animalul de companie.

De ce sunt buni parteneri de binging? 37% au răspuns că „Se cuibăresc cel mai bine”, 21% că „nu abuzează de telecomandă”, 18% că „nu dau spoilere”, iar 16% că „sunt mereu gata pentru încă un episod”.

Ce date trăznite mai aflăm din acest studiu:

  • Că 36% dintre români și-au schimbat locul din care se uitau la Netflix pentru ca prietenii patrupezi să stea mai confortabil.
  • Că 12% dintre români au renunțat la un serial pentru că animalul lor nu părea încântat
  • Că 1 din 5 români au oferit recompense animalelor pentru a se uita împreună.

Așadar, care sunt show-urile despre care se latră, miaună sau ciripește? Stăpânii de câini se uită la drame precum Narcos și The Crown. Stăpânii de pisici aleg seriale sci-fi și mizează pe Black Mirror sau Star Trek Discovery, iar iubitorii de păsări aleg comediile ca Orange is the New Black. Dar serialul care aduce toate speciile împreună este… Stranger Things. 

Și, în final, iată și un top al celor mai iubite show-uri pe care abonații Netflix din România le împărtășesc cu amicii necuvântători:

1. Narcos
2. The Ranch
3. El Chapo
4. Bright
5. Star Trek Discovery
6. 13 Reasons Why
7. House of Cards
8. Marvel’s Iron Fist
9. Chef’s Table
10. Love 11. Stranger Things
12. Chef’s Table
13. Marvel’s Daredevil
14. The Last Kingdom
15. The Crown
16. The Sinner
17. Black Mirror
18. Orange is the New Black
19. Dark
20. Alias Grace

Metodologie

Studiul a fost realizat de către SurveyMonkey între 9-25 ianuarie 2018 și se bazează pe mai mult de 50.000 de răspunsuri. Eșantionul este reprezentativ pentru o populație adultă care se uită la Netflix cu animalul de companie în Argeninta, Australia, Brazilia, Canada, Chile, Columbia, Danemarca, Franța, Germania, India, Irlanda, Italia, Mexic, Olanda, Noua Zeelandă, Peru, Polonia, Portugalia, România, Africa de Sud, Coreea de Sud, Spania, Suedia, Tailanda, Turcia, SUA și Marea Britanie.Jobs Database
Arata mai multe articole din Topuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Seducătorul serial Bridgerton s-a întors cu sezonul trei. Pregătește-te de un rollercoaster al dramelor

Am așteptat suficient un nou sezon (al treilea) al faimoasei serii Bridgerton (de la Shond…