Home Seriale TV THE WITCHER BLOOD ORIGIN. Cu cine a fost înlocuită actrița anunțată inițial pentru rolul principal?

THE WITCHER BLOOD ORIGIN. Cu cine a fost înlocuită actrița anunțată inițial pentru rolul principal?

0
0
Sophia Brown

Sophia Brown va juca rolul principal în serialul The Witcher: Blood Origin, care va fi lansat pe Netflix. Ea vine să o înlocuiască pe Jodie Turner-Smith, anunțată inițial pentru rolul principal din prequel-ul pentru serialului cu Henry Cavill.

Motivul pentru care Jodie Turner-Smith a renunțat la rol este o suprapunere cu alte filmări, după cum scrie Variety.

Netflix aduce și noi detalii despre distribuția serialului The Witcher: Blood Origin.

Dacă Sophia Brown (Giri/Haji, The Capture, Marcella) este cea care-i va da viață acum „războinicei” Éile, Michelle Yeoh va juca rolul lui Scían.

Scían este ultima din tribul ei nomad de elfi luptători. Nimeni nu se poate apropia de măiestria ei cu sabia și nimeni nu duce la fel de multe pierderi în propria inimă. Când apare șansă de a recupera o sabie sacră furată, luată din tribul ei căzut prin mijloace nefaste, ea pornește într-o căutare mortală care va schimba Continentul.

Michelle Yeoh

Cele mai recente producții în care poate fi văzută Michelle Yeoh sunt STAR TREK: DISCOVERY al CBS, BOSS LEVEL, în regia lui Joe Carnahan, unde a jucat alături de Mel Gibson și Frank Grillo, și LAST CHRISTMAS, în regia lui Paul Feig.

Despre Blood Origin

Blood Origin va avea șase părți și este un prequel al serialului Netflix The Witcher.

Acțiunea se petrece înaintea producției originale. Mai exact cu 1200 de ani înainte.

Într-o lume a elfilor, cu 1200 de ani înaintea lumii The Witcher, Blood Origin va spune o poveste pierdută în timp – despre originea primului Witcher, precum și despre evenimentele care conduc către „conjucția sferelor”, atunci când lumile monștrilor, oamenilor și elfilor se contopesc pentru a deveni una singură.

Michelle Yeoh și Sophia Brown se alătură lui Laurence O’Fuarain în distribuție, care va juca în rolul lui Fjall: născut într-un clan de războinici ce au jurat să protejeze un rege, Fjall poartă o cicatrice profund înăuntrul său: moartea unei persoane dragi care a căzut în luptă încercând să-l salveze.

Declan de Barra este producător executiv și Showrunner, iar Lauren Schmidt Hissrich este producător executiv.

Andrzej Sapkowski va avea rolul de consultant creativ al serialului. Jason Brown și Sean Daniel de la Hivemind, alături de Tomek Baginski și Jarek Sawko de la Platige Films vor fi, de asemenea, producători executivi.

Citește și: Netflix va produce un prequel The Witcher – Blood Origin. Primele detalii



Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

(P) Vine sezonul doi al serialului Baron Noir, un fel de House of Cards în variantă franţuzească. Ce se va întâmpla în noile episoade?

(P) Baron Noir, un fel de House of Cards franţuzesc, vine cu sezonul doi de săptămâna viit…