Home Seriale TV Happy Channel aduce un nou serial turcesc. La finalul lunii iulie

Happy Channel aduce un nou serial turcesc. La finalul lunii iulie

0
0

Happy Channel aduce în grila sa un nou serial turcesc, la finalul lunii iulie.

Se numește „Flăcările destinului (Alev, alev)” și va începe din 29 iulie. Pe Happy Channel se vor difuza episoade în fiecare joi şi vineri, de la 20:00.

Serialul de tip dramă este regizat de Ahmet Katıksız.

Producția prezintă prezintă povestea a trei femei, Cemre (Demet Evgar), Rüya (Dilan Deniz – pe care telespectatatorii au putut-o urmări şi în Çukur – Legea Familiei, serial difuzat de Happy Channel) si Çiçek (Hazar Erguclu – ce a putut fi urmărită şi în Elita societăţii, tot la Happy Channel), ale căror vieţi iau o întorsătură total neaşteptată în urma unui incediu izbucnit în timpul unei strângeri de fonduri.

Cemre, împreună cu fiica ei minoră, ce încearcă în permanenţă să scape de coșmarul violent al unei căsnicii care a început din dragoste, pe Rüya, care nu s-a confruntat niciodată cu partea amară a adevărului în viața ei frumoasă și privilegiată şi pe Çiçek, care este pe punctul de a-și pierde identitatea și frumusețea, în jurul căreia gravitează întreaga ei poveste.

Cu o existenţă total diferită şi poveşti de viaţă pe măsură, cele trei femei se intersectează în timpul unui incendiu şi de îndată ce flăcările se opresc vor afla pe propria piele că nimic nu va mai fi la fel ca înainte.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

VIDEO. Serialul medical „Doctorul cel bun” revine pe AXN. Sezon patru, din septembrie

Serialul medical „Doctorul cel bun” revine în grila postului AXN. Al patrulea sezon se va …