Home Seriale TV VIDEO. Sex Education se întoarce pe Netflix. Primele imagini din sezonul trei

VIDEO. Sex Education se întoarce pe Netflix. Primele imagini din sezonul trei

0
0

VIDEO. Sex Education se întoarce pe Netflix. Platforma de streaming a publicat primele imagini.

Serialul vine cu opt noi episoade din cel de-al treilea sezon.

Concret, noul sezon va fi lansat pe 17 septembrie.

Noi nume în distribuție

Cu această ocazie, Netflix anunță și nume noi în distribuție. Printre noii actori ai acestui sezon se numără Jason Isaacs care îl interpretează pe Peter Groff, fratele mai mare al domnului Groff, artistul și compozitorul, Dua Saleh, care se alătură distribuției în rolul de debut, interpretând personajul Cal, primul/prima student/a nonbinar/ă de la Moordale și Indra Ové, care o interpretează pe Anna, mama adoptivă a lui Elsie.

Serialul îi are în distribuție pe Asa Butterfield, Gillian Anderson, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Connor Swindells, Aimee-Lou Wood, Kedar Williams-Stirling, Chaneil Kular, Simone Ashley, Mimi Keene, Tanya Reynolds, Mikael Persbrandt, Patricia Allison, Sami Outalbali, Anne-Marie Duff, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Alistair Petrie, Samantha Spiro, Rakhee Thakrar și Jim Howick.

VIDEO. Sex Education – Trailer sezon trei

Sinopsis: Ce se întâmplă în noul sezon

Pe scurt, din sezonul trei: Este un nou an, Eric și Adam sunt oficial împreună, iar Jean are un copil pe drum. Între timp, noua directoare, Hope (interpretată de Jemima Kirke), redeschide porțile Moordale pentru a cultiva excelență, Aimee descoperă feminismul, Jackson se îndrăgostește și o înregistrare vocală pierdută încă își mai face apariția.

Seria este creată și scrisă de Laurie Nunn și produsă de Eleven. Echipa de scenariști îi include de asemenea și pe Sophie Goodhart, Selina Lim, Mawaan Rizwan, Temi Wilkey și Alice Seabright, cu material suplimentar de la Jodie Mitchell. Sezonul trei este regizat de Ben Taylor și Runyararo Mapfumo. Laurie Nunn, Ben Taylor și Jamie Campbell sunt, de asemenea, producători executivi.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

FOTO. Sezonul doi din Asistenți Medicali vine peste câte zile. Unul dintre actori aduce detalii despre noile episoade: „povestea evoluează mult”

FOTO/VIDEO. „Atenție Anatomia lui Grey, serialul Asistenți medicali vine puternic din urmă…