Home Seriale TV VIDEO. Animația „Vivo” vine pe Netflix, la început de august

VIDEO. Animația „Vivo” vine pe Netflix, la început de august

0
0

Netflix lansează un nou trailer pentru animația Vivo. Producția vine la începutul lunii august pe platforma de streaming.

Concret, premiera globală va fi pe 6 august.

Vivo este un kinkaju – un animăluț care trăiește în pădurile tropicale, cunoscut drept „ursul de miere”. Acesta pornește în aventura vieții sale, aceea de a transmite un cântec iubirii de mult pierdute pierdute a stăpânului său, cu ajutorul lui Gabi, o adolescentă plină de viață, care se mișcă în propriul ei ritm neobișnuit.

Producția este semnată de Netflix și Sony Pictures Animation. Este o aventură muzicală animată ilustrată muzical cu cântece semnate de Lin-Manuel Miranda, câștigător al premiilor Tony, Grammy și Pulitzer și creator al musicalurilor Hamilton și In the Heights

Printre actorii care și-au împrumutat vocea personajelor din acest film se mai numără Zoe Saldaña (Guardians of the Galaxy) în rolul Rosei, mama lui Gabi, Michael Rooker în rolul unui piton ticălos din Everglades, pe nume Lutador, Brian Tyree Henry și Nicole Byer în rolul unei perechi de lopătari îndrăgostiți, dar fără noroc, și Katie Lowes, Olivia Trujillo și Lidya Jewett în rolul unor cercetașe  bine intenționate, dar prea zeloase.

Filmul este regizat de cineastul nominalizat la Oscar Kirk DeMicco (The Croods) cu sprijinul coregizorului Brandon Jeffords (Cloudy with a Chance of Meatballs 2), după un scenariu de Quiara Alegria Hudes (In the Heights) și este produs de Lisa Stewart (Monsters vs. Aliens), Michelle Wong (Hotel Transilvania 2) și Rich Moore (Zootopia), câștigător al premiului Oscar. De consultanța pentru elementele vizuale s-a ocupat Roger Deakins (Blade Runner 2049) de asemenea distins cu premiul Oscar. Alex Lacamoire (The Greatest Showman), deținător al premiilor Tony și Grammy, a fost compozitorul și producătorul muzical executiv, filmul avându-i ca producători executivi pe Miranda, Laurence Mark (Dreamgirls), distins cu Globul de Aur, și pe Louis Koo Tin Lok (The Mitchells vs. The Machines).Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…