Home Grile POSTURI Seriale în noiembrie la AMC. Halt and Catch Fire, la al treilea sezon

Seriale în noiembrie la AMC. Halt and Catch Fire, la al treilea sezon

0
0
AMC
Halt and Catch Fire Wiki – Wikia.com

AMC vine cu noutăți în grila pentru luna noiembrie. Trei seriale sunt pe lista de recomandate a postului de televiziune.

Serielele Satisfaction, Halt and Catch Fire și Preacher, vin cu noutăți în grila lunii noiembrie de la AMC.

Paginadeseriale.ro prezintă serialele recomandate de postul AMC pentru luna noiembrie:

  • Satisfaction: Serialul, care a avut premiera pe 10 octombrie la postul AMC (detalii aici), continuă și în noiembrie cu sezonul 1. Seria va rula în fiecare luni de la ora 22.00.

Sinopsis: O dramă provocatoare care explorează punctele sensibile ale căsniciei moderne. Examinând alegerile șocante și neconvenționale ale cuplului Neil Truman și Grace, serialul prezentat din perspectiva celor doi e un răspuns la întrebarea „Ce faci atunci când să ai totul nu mai e suficient”.

Distribuția: Matt Passsmore, Stephanie Szostak, Blair Redford

  • Halt and Catch Fire: seria, care a debutat la AMC pe 6 octombrie (mai multe detalii), va debuta în grila lunii noiembrie cu sezonul al treilea, în fiecare joi de la ora 21.15.

Sinopsis: În sezonul 3 din Halt and Catch Fire, firma Mutiny părăsește Texasul pentru a se alătura marilor companii din Sillicon Valley. Fondatoarele Cameron Howe (Mackenzie Davis)și Donna Clark (Kerry Bishé) caută ideea care să propulseze Mutiny în rândul jucătorilor de pe piață, dar noii lor colaboratori le pun la încercare parteneriatul. Gordon Clark (Scoot McNairy) se luptă să-și găsească locul în firma soției lui, în timp ce Joe MacMillan (Lee Pace) își dezvoltă imperiul, reinventându-se printr-o mișcare îndrăzneață care șochează Sillicon Valley și îl readuce în viața foștilor săi parteneri.

Distribuția: Lee Pace, Scoot Mcnairy, Mackenzie Davis, Kerry Bishé

  • Preacher: serialul inclus în grila AMC tot pe 6 octombrie va rula în grila din luna noiembrie în fiecare joi, de la ora 22.00.

Sinopsis: Jesse Custer e un predicator frământat de îndoieli dintr-un orășel din Texas. Posedat de o entitate misterioasă care îi oferă o abilitate cu totul neobișnuită, Custer pornește în căutarea lui Dumnezeu alături de fosta sa prietenă, Tulip, și de Cassidy, un vampir irlandez.

Distribuția: Dominic Cooper, Joseph Gilgun, Ruth Negga

 

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

FOTO. TVR va difuza un nou serial coreean: Preţul trădării

TVR înlocuieşte un serial coreean cu un al serial coreean. Postul de Stat continuă seria p…