Home Stiri VIDEO. Comedy Central, serial cu marionetele Meleu și Butoi, doi urși din Berceni. Un semifinalist la Românii au Talent, în proiect

VIDEO. Comedy Central, serial cu marionetele Meleu și Butoi, doi urși din Berceni. Un semifinalist la Românii au Talent, în proiect

0
0

Comedy CentralComedy Central a lansat o serie de pastile TV cu marionete Morr toţi duşmanii, realizat de grupul de comedie Sector 7. Raul Gheba, fost semifinalist la Românii au Talent, de la Sector 7 este unul dintre scenariști.

Serialul se prezintă sub forma unor pastile de 1-2 minute ce sunt difuzate pe post, zilnic, în timpul pauzelor publicitare.

Proiectul de la Comedy Central a fost dezvoltat de grupul de comedie Sector 7. Raul Gheba şi Alex Coteţ au lucrat la scenariu, iar Cătălin Babliuc și Costel Bojog au dat voce figurinelor.

Personajele principale sunt doi ursuleți de pluș care locuiesc în Berceni și urmărește poveștile acestora din cartier sau din oraș.

Alex Coteț, membru Sector 7: „Cel mai bine ne-am distrat când am început să creăm personajele și le-am făcut să sune ca niște urși de cartier din România, cu argoul și dialectele noastre și cu subiecte de discuție plauzibile.

Cine are cele mai mișto haine, cine-i cel mai șmecher, cine bate pe cine? Băieții de cartier abordează anumite subiecte și au un stil specific, vorbesc ca niște analfabeți și fac mereu aceleași greșeli. Deși a fost amuzant, chiar a fost o provocare să îi facem pe ursuleții din Berceni să vorbească într-un argou nuanțat, credibil.”

Despre personaje:

Meleu, dublat de Costel Bojog (comediant stand-up în Club 99 și unul dintre membrii Comedy Club, o producție exclusivă a Comedy Central România) este un ursuleț hiperactiv cu gusturi vestimentare îndoielnice, cu o poreclă care ar trebui să-l facă să pară dur, când de fapt e numai gura de el.

Butoi, dublat de actorul Cătălin Babliuc, este dolofan și are vocea joasă, un ursuleț relaxat cu o poreclă pe care numai Meleu putea să i-o aleagă.

Producţia este inspirată din originalul „Bears from da hood”, serialul lansat în Ungaria în 2008, care până în prezent a ajuns la peste 200 de episoade.

Citeşte şi:  VIDEO. Kenny din South Park, 20 de moduri de a muri în Bucureşti

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

FOTO. TVR va difuza un nou serial coreean: Preţul trădării

TVR înlocuieşte un serial coreean cu un al serial coreean. Postul de Stat continuă seria p…