Home Grile POSTURI Serialele lunii noiembrie la Diva: Bibliotecarii debutează cu sezonul al treilea

Serialele lunii noiembrie la Diva: Bibliotecarii debutează cu sezonul al treilea

0
0
Diva
Bibliotecarii – Foto: ApropoTV.ro

Diva a programat în grila pentru luna noiembrie sezoane noi din serialele Bibliotecarii și Nashville: Orașul muzicii și episoade noi din primul sezon al serialului Heartbeat (Ritmul inimii).

Bibliotecarii debutează în grila pe noiembrie a postului cu sezonul al treilea.

Sezonul al doilea al serialului Nashville: Orașul muzicii începe în luna noiembrie la Diva.

Episoade noi din sezonul de debut al serialului Ritmul inimii, în grila pe noiembrie. Seria a fost lansată la Diva la sfârșitul lunii septembrie. Pentru mai multe detalii, AICI.

Premierele lunii noiembrie la Diva:

  •   Ritmul inimii –  Sezonul 1, în fiecare marți de la 21:00

Sinopsis: Izbucnirea unei boli misterioase paralizează spitalul, iar vieţile lui Jesse (Don Hany), Pierce (Dave Annable) şi Ji-Sung (Maya Erskine) atârnă în balanţă. Alex (Melissa George) şi Ji-Sung se grăbesc să salveze viaţa şi identitatea unei femei transgen care a fost diagnosticată cu cancer mamar.

Când se află că tatăl lui Alex are nevoie de un rinichi, secrete de mult ascunse ies la iveală, riscând să le distrugă relaţia apropiată. În continuare,Alex şi Jesse vor să împlinească ultima dorinţă a unui tânăr pacient muribund, dar pentru asta ar trebui să rişte reputaţia întregului spital.

  •   Nashville: Orașul muzicii – Sezonul 2, în fiecare duminică de la 20:00, câte 2 episoade

Sinopsis: În noile episoade din această lună, Scarlett (Clare Bowen) şi Gunnar (Sam Palladio) primesc o ofertă interesantă, o înregistrare ameninţă reputaţia lui Juliette, iar Rayna (Connie Britton) abia face faţă presiunii de a reuşi. Scarlett are mult succes în carieră, în timp ce Jeff se străduie să-şi stăpânească furia când mai multe săli nu mai găzduiesc turneul lui Juliette (Hayden Panettiere).

În alt episod, Jeff insistă ca Juliette să-şi ceară scuze public pentru comportamentul ei, dar ea vrea să-şi menţină deciziile, iar Luke (Will Chase) are o surpriză pentru Rayna.

  •   Bibliotecarii – Sezonul 3 va debuta pe 27 noiembrie și va fi difuzat în fiecare duminică, de la 19:00.

Sinopsis: Bibliotecarii revin, în luna noiembrie, cu cel de al treilea sezon. Organizaţia secretă colecţionează artefacte şi obiecte magice, învinge monştrii şi rezolvă mistere complexe antice.

În sezonul trei aventurile continuă pentru Eve (Rebecca Romijn), Flynn (Noah Wyle) şi colegii lor, în lupta cu forţele răului. Alături de cei doi actori revin, în sezonul 3, și Christian Kane, Lindy Booth, John Kim și celebrul actor John Larroquette.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

FOTO. TVR va difuza un nou serial coreean: Preţul trădării

TVR înlocuieşte un serial coreean cu un al serial coreean. Postul de Stat continuă seria p…