Home seriale americane Seriale la AMC: Satisfaction și Tut (tânărul faraon), printre noutăți

Seriale la AMC: Satisfaction și Tut (tânărul faraon), printre noutăți

0
0

Satisfaction_16x9_FeaturedPromo_2560x1440Grila lunii octombrie a postului AMC are zece seriale, printre care se numără serialul Fear the walking dead, difuzat aproape simultan cu episoadele din SUA, Satisfaction și producția Tut (tânărul faraon).

Paginadeseriale.ro prezintă, în continuare, serialele din grila lunii octombrie a postului AMC:

Better Call Saul: Sezonul 2 este difuzat sâmbăta, de la 20.00.

Synopsis: Serialul urmează povestea avocatului James Morgan MsGill, cu şase ani înaintea apariţiei sale în serialul Breaking Bad ca Saul Goodman. un avocat mediocru aflat în căutarea destinului și care se chinuie să pună lucrurile cap la cap. Lucrând alături și deseori împotriva lui Jimmy este “organizatorul” Mike Ehrmantraut, un personaj îndrăgit cunoscut prima dată în “Breaking Bad”. Noul serial îl va urmări transformarea lui Jimmy în omul care pune cuvântul “criminal” în sintagma “avocat criminalist”.

Big Screen: Sezonul 2 este difuzat zilnic în grila lunii octombrie a postului AMC.

Synopsis: Big Screen relatează cele mai noi ştiri direct de la Hollywood. Prezintă ultimele apariţii din cinema şi pe DVD. Evenimentele speciale şi aniversările starurilor beneficiază de o secţiune dedicată.

Fear The Walking Dead: serialul ajuns la sezonul al doilea pe AMC, difuzat în grila pe octombrie sâmbătă, de la ora 22.00, duminică şi luni.

Synopsis: Grupul de supraviețuitori se adăpostește pe barca lui Victor Strand, după evenimentele din primul sezon.

Talking Dead – Fear Edition: sezonul 1, un episod difuzat în fiecare duminică

Synopsis: În ediția specială a emisiunii „Talking Dead”, Chris Hardwick discută cu invitații săi despre al doilea sezon al serialului Fear the Walking Dead, după premiera fiecărui episod.

Halt & Catch Fire: sezonul 3 se difuzează joi, vineri şi sâmbătă.

Synopsis: În sezonul 3 din Halt and Catch Fire, firma Mutiny părăsește Texasul pentru a se alătura marilor companii din Sillicon Valley. Fondatoarele Cameron Howe și Donna Clark caută ideea care să propulseze Mutiny în rândul jucătorilor de pe piață, dar noii lor colaboratori le pun la încercare parteneriatul. Gordon Clark se luptă să-și găsească locul în firma soției lui, în timp ce Joe MacMillan își dezvoltă imperiul, reinventându-se printr-o mișcare îndrăzneață care șochează Sillicon Valley și îl readuce în viața foștilor săi parteneri.

Preacher: sezonul 1, miercuri, joi şi vineri în grila din octombrie a AMC.

Synopsis: Jesse Custer este un predicator problematic dintr-un orăşel texan. El este posedat de o entitate misterioasă care îi conferă o putere neobişnuită. Împreună cu prietena sa, Tulip, şi un irlandez numit Cassidy, Custer porneşte într-o călătorie cu scopul de a-l găsi pe Dumnezeu, la propriu.

Satisfaction: sezonul 1, din 17 octombrie, în fiecare luni şi marţi la AMC.

Synopsis: O dramă ce explorează punctele sensibile ale căsniciei moderne. Examinând alegerile șocante și neconvenționale ale cuplului Neil Truman și Grace, serialul prezentat din perspectiva celor doi e un răspuns la întrebarea „Ce faci atunci când să ai totul nu mai e suficient”.

Tut (tânărul faraon): sezonul 1 intră în grila AMC din 29 octombrie. Este difuzat sâmbătă, în două episoade, de la orele 06.00 si 18.50 şi duminică de la ora 18.50.

Synopsis: „Tut” arată, în premieră pe ecrane, povestea faraonului egiptean, unul dintre cei mai renumiţi conducători din istoria omenirii. Serialul special şi ambiţios relatează cum a dobândit putere Tut, precum şi lupta sa dusă pentru a conduce Egiptul spre glorie, în timp ce consilierii săi cei mai apropriaţi, prietenii şi iubitele complotează în interesele proprii nefaste. „Tut” prezintă imaginea unei lumi pline de iubiri sfâşietoare, războaie eroice, comploturi politice, conspiraţii, gelozie şi chiar crimă – dovedind că lumea în care a trăit Tut nu a fost prea diferită de a noastră – şi faptul că domnia celui mai tânăr rege egiptean a fost o adevărată dramă cu urmări istorice.

Crimson Petal And The White: sezonul 1, de miercuri, 19 octombrie în grila de octombrie a postului AMC. Va fi difuzat marţi şi miercuri.

Synopsis: Povestea unei prostituate din Londra – Sugar care crede că poate să aibă o viaţă mai bună alături de un aristocrat înstărit.Jobs Database
Arata mai multe articole din seriale americane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

De ce apar copiii în natură în reclamele TV

Copiii petrec din ce în ce mai mult timp în fața ecranelor, iar legătura lor cu natura și …