Home Stiri Seriale americane Seriale la FilmCafe în octombrie. Călăreţul fără cap şi New Worlds, la primele sezoane

Seriale la FilmCafe în octombrie. Călăreţul fără cap şi New Worlds, la primele sezoane

0
0

Sleepy Hollow11 seriale în grila postului Film Cafe a lunii octombrie. New Worlds, Dinastia Tudorilor și How I Met Your Mother sunt câteva dintre titlurile ce se regăsesc în grila postului de filme.

Paginadeseriale.ro prezintă serialele din grila FilmCafe pentru luna octombrie:

New Worlds: sezonul 1, primul episod, din 1 octombrie în grilă. Serialul va fi difuzat sâmbătă şi duminică

Synopsis: Anul 1680 aduce un nou rege, restaurarea şi mai multă tiranie. În Massachusetts, fiul unui tâlhar se îndrăgosteşte de o antimonarhistă. În Anglia, o tânără se îndrăgosteşte de un om în afara legii.

Dinastia Tudorilor: sezonul 4, de sâmbătă, 1 octombrie. Vineri şi sâmbătă în grilă.

Synopsis: Într-o epocă în care familia regală a pierdut aprig teren, apariţia pe micul ecran a celui mai controversat personaj din întreaga istorie de aproape 1000 de ani de monarhie britanică are toate şansele să smulgă un oftat de “ce vremuri, dom’le…”. Henric al VIII-lea, căci despre el e vorba, a eliminat catolicismul din insulă în favoarea anglicanismului şi a avut şase soţii, dintre care a repudiat două şi a omorât alte două, ambele activităţi executate spre binele… poporului, desigur.

Crusoe: primul sezon, din 2 octombrie, difuzat vineri, sâmbătă şi duminică.

Synopsis: Plecat într-o expediţie Robinson Crusoe eşuează în timpul unei furtuni şi este aruncat de ocean împreună cu restul corabiei în afara liniei maritime circulate, pe o insulă pustie. În încercarea de a se salva, adună resturile pe care le mai găseşte şi încearcă să supravieţuiască. Explorând insula descoperă că aceasta este de fapt cimitirul şi altarul de sacrificiu al unui popor băştinaş de pe o insulă învecinată.

Tut: primul sezon , în grilă din 2 octombrie. În fiecare duminică la FilmCafe.

Synopsis: „Tut” arată povestea faraonului egiptean, unul dintre cei mai renumiţi conducători din istoria omenirii. Serialul relatează cum a dobândit putere Tut, precum şi lupta sa dusă pentru a conduce Egiptul spre glorie, în timp ce consilierii săi cei mai apropriaţi, prietenii şi iubitele complotează în interesele proprii nefaste.

How I Met Your Mother: sezonul al doilea, din 3 octombrie. În grilă de luni până vineri.

Synopsis: Ted, protagonistul seriei, le povesteste copiilor săi cum le-a cunoscut mama, ajutat de prietenii săi, Barney, un burlac convins, Marshall şi Lily, un cuplu care urmează să se căsătorească.

Călăreţul fără cap: sezonul 1, episodul 1, de luni, 3 octombrie. Difuzat de luni până vineri.

Synopsis: Recenta versiune canadiană a poveştii călăreţului fără cap se apropie mult de cea a lui Henning Schellerup din 1980. Ichabod Crane tocmai a primit o slujbă la şcoala din Sleepy Hollow, fără să ştie că orăşelul e bântuit de fantoma călăreţului fără cap. Într-o seară, ieşind la promenadă prin pădure, nefericitul dă nas în nas cu neobosita nălucă a decapitatului.

Missing: sezonul al treilea, de luni, 3 octombrie în grila FilmCafe. De luni până vineri în grilă.

Synopsis: Pe Brooke Haskett şi Jess Mastrioni le leagă o cauză comună: dezlegarea misterelor unor dispariţii. Brooke, agent F.B.I. şi profesionistă înnăscută este ajutată în elucidarea misterelor de Jess, o tânără care, datorită unui accident nefericit, a căpătat abilităţi psihice deosebite. Astfel, două firi diferite ajung să se completeze în rezolavrea cazurilor.

Big Screen: sezonul al doilea, de luni, 3 octombrie. Serialul este programat în grilă în zilele de luni, miercuri, vineri şi sâmbătă.

Synopsis: Big Screen relatează cele mai noi ştiri direct de la Hollywood. Te poartă în spatele scenei, pe covorul roşu şi îţi prezintă ultimele apariţii din cinema şi pe DVD. Evenimentele speciale şi aniversările starurilor beneficiază de o secţiune dedicată şi astfel nu vei rata nimic din ceea ce este de interes.

Dinotopia: primul sezon, episodul 1, de marţi, 4 octombrie. În grilă, marţi şi miercuri.

Synopsis: Acțiunea serialului are loc pe insula pierdută Dinotopia, în care oamenii şi dinozaurii convieţuiesc în armonie. Frank şi fiii săi – David şi Karl – s-au obişnuit cu locuitorii acestei insule, dar le e dor de casă.

Bitten: primul sezon, de miercuri, 5 octombrie. Este difuzat în fiecare săptămână, în zilele de miercuri şi joi.

Synopsis: În primul sezon al producției, povestea o are în centru pe Elena Michaels, o femeie-vârcolac care se iubește cu Philip, un bărbat obișnuit. În “haita” ei se află şi fostul ei logodnic, Clayton, din cauza căruia s-a transformat ea în femeie-vârcolac.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale americane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Comoara ascunsa a vedetelor: secretele din spatele zambetelor de pe covorul rosu

In lumea fascinanta a reflectoarelor si a aparitiilor pe covorul rosu, zambetele stralucit…