Home Grile POSTURI Premiere în noiembrie la TNT: serialele Un comportament adecvat şi Signos: În zodia răzbunării

Premiere în noiembrie la TNT: serialele Un comportament adecvat şi Signos: În zodia răzbunării

0
0

TNTPostul de televiziune TNT are în grila din luna noiembrie două seriale în premieră. 

Un comportament adecvat şi Signos: În zodia răzbunării sunt cele două producţii care vor debuta în luna noiembrie la TNT. Premierele au fost anunţate de postul de televiziune încă de la începutul acestei luni, odată cu schimbările de logo şi de grilă. Mai multe informaţii AICI.

  • Un comportament adecvat va avea premiera la TNT joi, 17 noiembrie, de la ora 22.00. Premiera, la câteva zile după lansarea din Statele Unite.

Serialul va fi difuzat în grila lunii viitoare a postului în fiecare joi, de la ora 22.00

Sinopsis: Un comportament adecvat urmărește povestea lui Letty Dobesh (Michelle Dockery). Aceasta este o hoață și o artistă care obține foloase materiale într-un mod fraudulos. Viața ei ia mereu pe un drum greșit. Imprudența este exact modul în care ei îi place acționeze de fiecare dată. Serialul o va aduce pe micile ecrane pe Michelle Dockery (Downton Abbey). Alături de ea vor fi actori precum Juan Diego Botto, Terry Kinney sau Lusia Strus.

  • Serialul Signos: În zodia răzbunării va avea premiera la TNT joi, 24 noiembrie.

Producţia va fi pe post în fiecare joi, de la ora 23.00.

Sinopsis: Antonio Cruz este un doctor obișnuit care locuiește împreună cu sora sa, Laura, și familia acesteia în San –Rafael de los Penitentes, un oraș liniștit și lipsit de evenimente ieșite din comun. El este o om inteligent și muncitor. În același timp este nefericit din cauza unor evenimente petrecute în copilărie. Antonio nu vrea altceva decât răzbunare și ajunge să ucidă urmând un tipar neobișnuit: semnele astrologice.

 Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

FOTO. TVR va difuza un nou serial coreean: Preţul trădării

TVR înlocuieşte un serial coreean cu un al serial coreean. Postul de Stat continuă seria p…