Home Seriale TV VIDEO. Un serial nou cu Jim Carrey disponibil pe HBO GO

VIDEO. Un serial nou cu Jim Carrey disponibil pe HBO GO

0
0
Evenst

Jim Carrey, laureat la Globul de Aur, este personajul principal al serialului nou lansat Kidding. În searialul disponibil pe HBO GO,  actorul dă viață personajului Jeff Pickles.

Primul episod al serialului este deja disponibil pe HBO GO, iar al doilea episod va avea premiera pe 9 septembrie. Serialul va avea 10 episoade, cu o durată de 30 de minute.

Serialul spune povestea Domnului Pickles, realizator al unor emisiuni pentru copii foarte populare, un munte de bunătate, înțelepciune și inspirație pentru cei care au crescut cu personajul său.

El este suprins într-un moment delicat din viață, atunci când începe să aibă mari probleme în familie, Jeff descoperă că nicio poveste nu-l va ajuta să treacă prin criza care avansează mai rapid decât poate suporta.

De-a lungul sezonului, Jeff începe să se răzvrătească împotriva emisiunii sale, „Mr. Pickles’ Puppet Time”, și a producătorului său executiv, Seb (personaj interpretat de Frank Langella). Seb se teme că problemele psihice ale lui Jeff le-ar putea distruge imperiul comercial pe care l-au construit și, prin urmare, începe să pregătească ieșirea lui din peisaj.

De asemenea,  Jim Carrey face din nou echipă cu laureatul cu Oscar, Michel Gondry (Eternal Sunshine of the Spotless Mind).

Kidding a fost creat de Dave Holstein, cel care este și producător executiv. Producătorii executivi ai serialului sunt Gondry, cel care a și regizat câteva episoade, Carrey, Michael Aguilar (I’m Dying Up Here), Roberto Benabib (Weeds), Raffi Adlan (The Green Hornet), nominalizatul la Emmy, Jason Bateman (Arrested Development) și Jim Garavente (Bad Words).

Load More In Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Sezonul doi al serialului Good Behavior se vede din acest weekend

Serialul Good Behavior continuă cu cel de al doilea sezon la postul FilmBox Premium. Prime…