Home Seriale TV HBO începe producția sezonului trei din Umbre

HBO începe producția sezonului trei din Umbre

0
0

HBO Europe a început pregătirile pentru UMBRE 3. Filmările pentru sezonul al treilea, scris de Bogdan Mirică, încep toamna aceasta în București, anunță reprezentanții postului.

Despre serial. UMBRE urmărește povestea lui Relu care jonglează cu responsabilitățile sale de familie, dar și de mafie, lumi diferite care încep să se intersecteze din ce în ce mai mult. Finalul sezonului al doilea a prezis un punct fără întoarcere pentru Relu (Șerban Pavlu) atunci când Emilian (Laurențiu Bănescu) pare din ce în ce mai aproape să îl prindă pe Căpitanu și pe apropiații săi.

Separată de Relu, Gina (Maria Obretin) încearcă să îl țină în frâu pe Chuckie (Dan Hurduc), acum adolescent. Fiica lui Relu și a Ginei, Magda (Mădălina Craiu), decide să mai dea o șansă relației cu Teddy (Gabriel Huian), fiul lui Căpitanu, în încercarea de a lăsa în urmă evenimentele traumatizante din trecut.

Al treilea sezon din UMBRE/SHADOWS este scris integral de regizorul și scenaristul Bogdan Mirică. Mirică, al cărui lungmetraj de debut CÂINI/DOGS a câștigat Premiul FIPRESCI la secțiunea Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes în 2016,  semnează regia celor șase episoade din noul sezon.

Mirică va face din nou echipă cu Andrei Butică, director de imagine al lungmetrajelor POZIȚIA COPILULUI, de Călin Peter Netzer, TOATĂ LUMEA DIN FAMILIA NOASTRĂ, de Radu Jude, și CÂINI, regizat de Mirică.

Producător executiv pentru HBO Europe este Steve Matthews. Alina David este producător HBO România.

HBO Europe își continuă colaborarea cu casa de producție Multi Media Est și cu producătorii Dragoș Vîlcu și Valentin Antofi.

UMBRE va avea premiera în același timp în toate cele șaptesprezece teritorii HBO Europe.

Primele două sezoane din UMBRE/SHADOWS sunt disponibile în teritoriile HBO Europe pe HBO GO, HBO Nordic și HBO España.

Serialul este bazat pe Small Time Gangster, un format creat de Boilermaker Burberry, licențiat DRG Formats.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Emily in Paris se întoarce vara aceasta. Cum arată primele imagini

Netflix aduce un serial mult-așteptat. După un an și jumătate de pauză, Emily in Paris vin…