Home Seriale TV VIDEO. Serialul turcesc „Răzbunare pe tocuri” vine la postul TDC

VIDEO. Serialul turcesc „Răzbunare pe tocuri” vine la postul TDC

0
0

VIDEO. Postul Timeless Drama Channel (din portofoliul SPI/ Film Box) aduce serialul turcesc „Răzbunare pe tocuri” (Stiletto Vendetta).

Producția debutează din 15 iunie, de la ora 20:50. Va fi difuzat de luni până vineri.

Filmul prezintă poveștile a patru femei cu personalități diferite și cu probleme personale complexe.

Merve Aksak, Pelin Tarhan, Arzu Kara și Oya Toksoz sunt prietene din copilărie, însă Oya se rupe de prietenele ei din cauza unor evenimente nefericite.

Peste ani, ea decide să reia legătura cu celelalte femei și împreună ajung să treacă prin întâmplări foarte riscante. Serialul are două sezoane, primul cu 32 de episoade, cel de-al doilea cu 13.

Din distribuție fac parte actorii Tulin Ozen, Yildiray Sahinler, Gokce Bahadir, Bade Iscil, Mert Firat, Aslihan Gurbuz și Ferit Aktug.

Producția este regizată de Ali Bilgin și Deniz Yorulmazer.

Seria a câștigat Turkey Youth Awards pentru cel mai bun scenariu, premiul pentru cel mai bun serial TV și ITU Social Media Awards în 2018 și a fost nominalizat și la Seoul International Drama Awards.

Regizorul Ali Bilgin, despre serial:

„Ce m-a atras cel mai mult la acest proiect a fost faptul că este un gen care nu a mai fost încercat până acum în Turcia și faptul că era pentru prima oară în carieră și pentru mine.

Proiectul mi-a fost prezentat de Ay Yapım într-o perioadă în care nu-mi mai doream să lucrez cu poveștile clasice. Scenariul m-a atras pentru că avea și umor și suspans și dramă.

Oportunitatea de a lucra cu actori buni și personajele foarte profunde m-au atras la rândul lor. Am fost foarte entuziasmat pentru că era un proiect cu un potențial foarte mare căruia orice regizor îi putea da diferite interpretări”, spune acesta. 

VIDEO. Stiletto Vendetta | TrailerJobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…