Home Seriale TV Pro TV aduce un serial „de oameni mari”: Videochat. Cu Andi Vasluianu, Vizante și Diana Roman din Triplusec

Pro TV aduce un serial „de oameni mari”: Videochat. Cu Andi Vasluianu, Vizante și Diana Roman din Triplusec

0
0

Pro TV aduce un serial „de oameni mari”, din această săptămână. Se intitulează Videochat și îi are în rolurile principale pe Andi Vasluianu, Marius Florea Vizante și Diana Roman.

Producția debutează sâmbătă, 20 de iunie, de la miezul nopții.

Serialul aduce o poveste urbană, începută în pandemie și continuată în perioada de relaxare, cu un business neconvențional, un om de afaceri descurcăreț, o tânără aparent naivă, dar care joacă după propriile reguli și un scenariu care va aborda subiecte care pot părea tabu în societate, după cum este anunțat serialul.

„Are un umor subtil. E scris foarte bine, nu are nimic vulgar sau grobian, chiar dacă până la urmă vorbim despre un subiect delicat. Andrei, personajul pe care îl joc, e smart, e adaptabil, doar așa ar reuși să atragă pe cineva care n-ar face niciodată așa ceva. Avem ironie și umor în Videochat, să vă uitați sâmbătă noapte”, a spus Andi Vasluianu despre proiect. 

Diana Roman este Nina, Andi Vasluianu îi dă viață lui Andrei, iar Marius Florea Vizante îl joacă pe domnul Popovici.

Povestea, pe scurt. Nina este o tânără moldoveancă, educatoare la grădiniță, care rămâne fără job din cauza pandemiei. Andrei este proprietarul unui studio de videochat care, având fler și dorința de dezvoltare a afacerii, încearcă să o convingă pe Nina că poate supraviețui acestei perioade și să câștige un ban cinstit.

Totul se complică atunci când primul “client” al Ninei este domnul Popovici, tatăl unuia dintre copiii de la grădinița unde lucrează ea.

Videochat este scris de Alexandru Popa, iar regia îi aparține lui Vlad Zamfirescu.

Liber ca pasărea cerului… la Pro TV

Marius Florea Vizante a făcut echipă, în primăvara anului trecut, cu Ștefan Bănică la Antena 1. Cei doi jucau în serialul Liber ca pasărea cerului, unde dădeau viață personajelor Ducu și Orlando.

Andi Vasluianu este Profu’, iar Diana Roman a jucat în Triplusec

Ceilalți actori cu roluri principale în Videochat au mai avut, în ultimii ani, proiecte la Pro TV. Andi Vasluianu este profu’, în serialul de comedie cu același nume care și-a început filmările pentru sezonul doi în ianuarie.

De asemenea, Diana Roman i-a dat viață personajului Anda, în comedia Triplusec.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…