Home seriale americane Puss in Boots, Mr. Peabody, King Julien și povești din seria Barbie vor fi la Minimax în România

Puss in Boots, Mr. Peabody, King Julien și povești din seria Barbie vor fi la Minimax în România

0
0

Posturile Minimax și Jim Jam vor difuza în România producții animate marca DreamWorks, ca parte a unui acord cu NBCUniversal pentru Europa Centrală și de Nord. Pentru a promova noul conținut, Minimax va lansa o campanie de marketing în România luna viitoare.

Conform parteneriatului, postul pentru copii Minimax va difuza peste 700 de episoade de producții TV pentru cei mici, printre care numeroase titluri populare marca DreamWorks, ca: „Turbo FAST”, „Trăiască regele Julien/All hail king Julien”, „Mr. Peabody&Sherman”, „Peripețiile Motanului Încălțat/The Adventures of Puss in Boots” și „Dinotrux”. În plus, acest acord va aduce și noi povești din seria „Barbie” pe micile ecrane din România: „Barbie: Mariposa and the Fairy Princess”, „Barbie and her Sisters in a Puppy Adventure” și „Barbie – Video Game Hero”.

Pe lângă noul conținut Minimax, în urma acordului cu NBCUniversal, grila românească a postului pentru preșcolari JimJam va fi completată cu seriale clasice pentru acest public-țintă, ca „Make Way for Noddy” și „Say it with Noddy”.

Jobs Database
Load More In seriale americane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Liber ca pasărea cerului, cu Ștefan Bănică, debutează duminică la Antena 1. Toate detaliile serialului

În duminica de Florii, Antena 1 aduce pe TV un nou serial de comedie: Liber ca pasărea cer…