Home Stiri Rick și Morty vin la Comedy Central din 12 octombrie

Rick și Morty vin la Comedy Central din 12 octombrie

0
0

Comedy Central aduce în România seria animată Rick și Morty, de joi, 12 octombrie, de la 22.30, imediat după South Park, sezonul 21, care debutează tot joi, anunță Comedy Central.

Rick Sanchez este un om de știință nebun, alcoolic și posesiv, care se mută în casa fiicei sale după 20 de ani de absență, atrăgându-l pe nepotul său naiv, Morty, în vârstă de 14 ani în aventurile sale care depășesc granițele realului. Un alt personaj cheie din acțiune este sora lui Morty, Summer,17 ani. Personajele călătoresc spre alte planete și dimensiuni fantastice folosind mașina zburătoare a lui Rick sau alte metode nebune pe care telespectatorii le vor descoperi cu fiecare episod.

Primul sezon pe care românii vor avea ocazia să îl urmărească aduce în centrul atenției subiecte precum roboți sexy, accesul la televizor din realități multiple, petreceri intergalactice sau experimente absurde. O combinație între drama de familie și science-fiction cât se poate de serios, Rick și Morty abundă în umor original și situații neașteptate.

Produs de Dan Harmon și Justin Rolland în 2013, serialul s-a născut inițial ca o parodie animată la filmul „Înapoi in viitor” și a fost dezvoltat mai târziu într-un show de animație. Încă de la început și până la cel de-al treilea sezon, filmat și difuzat în 2017, Rick și Morty a înregistrat recenzii pozitive unanime, care confirmă creativitatea și umorul pentru care continuă să fie apreciat.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…