Home Seriale TV Focus Sat TV e „Pro și Contra”. Un nou serial danez vine la începutul lui decembrie

Focus Sat TV e „Pro și Contra”. Un nou serial danez vine la începutul lui decembrie

0
0

O nouă producție debutează la Focus Sat TV, chiar la începutul lunii decembrie. Este vorba despre pelicula daneză „Pro și Contra”.

Începând din 2 decembrie, vor fi difuzate câte două episoade în serile de luni și joi.

Povestea, pe scurt. Când erau mai tineri și îndrăgostiți, Nina (Lene Maria Christensen – Nominalizată la Danish Film Awards în 2021 și 2019 la categoria „Cea mai bună actriță dintr-un serial TV”) și Erik (Lars Ranthe – Nominalizat la Danish Film Awards în 2021 și 2019 la categoria „Cel mai bun actor dintr-un serial TV”) au trăit viața la maximum, apelând la diverse metode de înșelăciune și escrocherie.

Alături de complicea lor, Jacqueline (Lotte Andersen), puteau să înșele pe oricine.

Dar când Nina a rămas însărcinată, tânărul cuplu a pus capăt stilului de viață aventuros, a părăsit-o pe Jacqueline și s-a stabilit în suburbiile orașului Copenhaga.

Cei doi duc acum o viață obișnuită, ca orice cetățean care respectă legea, alături de fiica lor adolescentă și de fiul lor de 8 ani, iar pasiunea tinereții lor a dispărut demult.

Nina este ambițioasă în toate aspectele vieții și prosperă în meseria ei. Erik, pe de altă parte, nu a reușit niciodată să-și păstreze un loc de muncă, iar familia depinde de salariul Ninei.

Din fericire pentru narațiunea serialului, vechea lor amică Jacqueline reapare chiar în mijlocul crizei lor conjugale și schimbă totul.

Primul sezon cu zece episoade va avea premiera din 2 decembrie, iar al doilea, cu opt episoade, va fi lansat în 20 decembrie.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…