Home Stiri FOTO. Secretul celor cinci, o nouă miniserie la Focus Sat TV

FOTO. Secretul celor cinci, o nouă miniserie la Focus Sat TV

0
0

O nouă producție debutează la Focus Sat TV, peste câteva zile. Este vorba despre miniseria Secretul celor cinci, din 2016.

Seria este creată de autorul de romane best-seller, Harlan Coben, cu un scenariu semnat de Danny Brocklehurst (câștigător al premiilor BAFTA și Emmy).

Debutează pe 15 noiembrie și vor fi difuzate câte două episoade în zilele de luni și joi, de la ora 21:30.

Producția TV nu este o adaptare a uneia dintre cărțile sale, ci o poveste creată de la zero. În total sunt zece episoade.

Plecând de la premisa că toată lumea ascunde ceva, seria dezvăluie o mulțime de secrete ale personajelor principale și ale celor apropiați de acestea, iar fiecare dintre ei se transformă pe rând în suspecți.

Povestea, pe scurt

La vârsta de doisprezece ani, Mark Wells (Tom Cullen, Downton Abbey), Pru Carew (Sarah Solemani), Danny Kenwood (O-T Fanbenle, Povestea slujitoarei) și Slade (Lee Ingleby), formau un grup de prieteni nedespărțiți și își petrecea timpul împreună în pădure.

Jesse (Alfie Bloor), fratele lui Mark, care avea doar cinci ani, îi deranja. Într-una din zile au vrut să scape de el și i-au spus să plece. Jesse a fugit, iar ei nu l-au mai văzut de atunci, dar au fost tot timpul bântuiți de tragica sa dispariție.

Douăzeci de ani mai târziu, Mark a devenit avocat, Danny este detectiv, Slade conduce un centru pentru tineri fără adăpost, iar Pru a revenit în țară, alături de soțul și fiica sa, după ce a petrecut 10 ani în Statele Unite.

Danny, detectivul, află o veste șocantă: ADN-ul lui Jesse a fost identificat la locul unei crime. După această descoperire neașteptată, cei patru prieteni se lansează împreună într-o căutare frenetică, prin orice mijloace, în speranța că îl vor regăsi.Jobs Database
Arata mai multe articole din Stiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…