Home Seriale TV VIDEO. Povestea slujitoarei, sezonul patru, primele imagini, primele detalii. Când va avea premiera

VIDEO. Povestea slujitoarei, sezonul patru, primele imagini, primele detalii. Când va avea premiera

0
0

AVERTIZARE: Urmează spoliere, pentru cei care nu au văzut întreg sezonul trei. Povestea Slujitoarei – sezonul patru se pregătește de premieră. Producătorul serialului a lansat primele imagini video din cel de-al patrulea sezon al serialului distopic.

Ce aflăm din primele imagini? Teaserul confirmă că June, personaj jucat de Elisabeth Moss, supraviețuiește după ce a fost împușcată în finalul celui de-al treilea sezon.

Totodată, aflăm că vom avea ceva de așteptat până ce p vom revedea pe June. Sezonul patru din Povestea Slujitoarei – Handmaid’s Tale va avea premiera abia în 2021. Amintim că filmările pentru acest serial au fost oprite în luna martie în contextul pandemiei de COVID-19.

Dar după ce a salvat numeroși copii ai Gileadului și i-a ajutat să ajungă în Canada, ce urmează? Teaserul nu dezvăluie prea multe.

Amintim că serialul Povestea slujitoarei – Handmaid’s Tale este difuzat în România pe platforma HBO GO.

PaginadeSeriale.ro prezintă în continuare primele imagini din sezonul patru al serialului Povestea Slujitoarei – Handmaid’s Tale. .

Citește și: 10 lucruri pe care poate nu le știai despre serialul Handmaid`s Tale – Povestea slujitoarei

Povestea slujitoarei spune povestea vieții în Gilead, o societate totalitară distopică ce a fost cunoscută în trecut ca Statele Unite. Confruntându-se cu dezastre naturale și o rată a natalității în scădere, Gilead este condus de un regim fundamentalist care tratează femeile ca pe o proprietate a statului. Offred (Elisabeth Moss) este una dintre ultimele femei fertile rămase și este slujitoare în casa Comandantului. Ea face parte din casta femeilor folosite într-o ultimă încercare disperată de a repopula lumea. În această societate terifiantă, Offred trebuie să navigheze între Comandanți, soțiile lor groaznice, Marthele domestice și colegele slujitoare – dintre care oricare ar putea fi spion pentru Gilead – iar scopul ei este unul singur: să supraviețuiască și să-și găsească fiica ce i-a fost luată.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Comoara ascunsa a vedetelor: secretele din spatele zambetelor de pe covorul rosu

In lumea fascinanta a reflectoarelor si a aparitiilor pe covorul rosu, zambetele stralucit…