Home Seriale TV VIDEO. După două sezoane la TVR 2, serialul „Bibliotecarii” continuă la TVR 1

VIDEO. După două sezoane la TVR 2, serialul „Bibliotecarii” continuă la TVR 1

0
0

VIDEO. Primele două sezoane au fost la TVR 2, iar ultimele două vor fi pe TVR 1. Este vorba despre seria Bibliotecarii: Misterul din spatele cărţilor (The Librarians – SUA, 2016-2017).

Producția, care a avut primele două sezoane TVR 2 în 2018, debutează vineri (26 iunie), de la ora 18:50, pe TVR 1.

Va fi dat de luni până vineri de la aceeași oră.

Sezonul trei are 10 episoade, iar cel cu numărul patru are 12.

De notat că serialul a mai fost dat și de postul Diva.

Rezumatul, pe scurt. Aventurile se petrec la subsolul Bibliotecii Metropolitane din New York, unde se află sediul unei străvechi organizaţii secrete care rezolvă mistere imposibile, luptă cu ameninţări supranaturale şi recuperează artefacte cu puteri magice din întreaga lume.

Doar persoane cu abilităţi speciale, „Bibliotecarii”, pot aduna şi proteja aceste obiecte, asigurându-se că nu cad în mâinile unor răufăcători.

Timp de mulţi ani, Flynn Carsen a fost unicul Bibliotecar, dar când misiunea a devenit prea complexă pentru un singur om, organizaţia a angajat o echipă redutabilă care trebuie să facă faţă noilor provocări.

Din distribuţie fac parte actorii Noah Wyle (Falling Skies, Spitalul de urgenţă), alături de Rebecca Romijn, în rolul Eve Baird, fost agent anti-terorism, care îşi antrenează colegii şi veghează la siguranţa lor.

Alte roluri sunt interpretate de actorii Lindy Booth, Cassandra Cillian în film, o tânără matematiciană genială, care poate recupera informaţii din trecut prin intermediul halucinaţiilor senzoriale şi auditive.

John Kim este Ezekiel Jones, un maestru al noilor tehnologii, plin de umor, căruia niciun sistem de securitate nu-i pune probleme şi Christian Kane, în rolul lui Jacob Stone, un petrolist din Okhahoma cu un IQ de 190 şi cunoştinţe enciclopedice de istoria artei. Echipa lucrează sub supravegherea lui Jenkins (Jon Larroquette, actor recompensat cu premii Emmy).Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…