Home seriale americane Cine va fi personajul negativ în noul sezon Stranger Things

Cine va fi personajul negativ în noul sezon Stranger Things

0
0

Copiii din Stranger Things nu vor avea liniște nici în sezonul al doilea al producției. Serialul marca Netflix va avea un nou personaj negativ. Chiar dacă Tărâmul de dincolo va continua să aibă un rol, în noul sezon Stranger Things vom avea și un personaj negativ uman.

Potrivit presei străine, noul „rău” din Stranger Things este Billy, un nou personaj care își va face apariția în noul serial marca Netflix. „Va fi un tip rău, plin de prejudecăți. Se poartă urât cu sora lui. Deci este pur și simplu rău”, a spus Shawn Levy, regizorul serialului, despre Billy.

Billy, care este fratele vitreg al lui Max – un alt nou personaj al seriei, este o amenințare pentru Will și prietenii lui, mai spune sursa citată.

Ross Duffer, unul dintre creatorii seriei: „Era important să avem un personaj negativ uman care să nu dea liniște personajelor principale. Iar Billy chiar va da peste cap viața adolescenților.”

Producătorii Stranger Things spun că noul sezonul al serialului va fi mult mai „întunecat” decât prima seriei.

Tărâmul de dincolo, lumea întunecată în care a fost dus Will în primul sezon, nu va lipsi nici de data aceasta, ne asigură producătorii.

Dacre Montgomery îl va juca pe Billy, fratele vitreg mai mare al lui Max (foto dreapta), personaj interpretat de Sadie Sink:Jobs Database
Arata mai multe articole din seriale americane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…