Home seriale americane Sute de mii de fani Sense8 au semnat o petiție pentru reluarea serialului

Sute de mii de fani Sense8 au semnat o petiție pentru reluarea serialului

0
0
Sense8

Aproape 500.000 de persoane au semnat o petiție online în care se cere reluarea producției serialului Sense8, anulat fără explicații de Netflix. Textul petiția lansate pe site-ul Change.org este tradus în 16 limbi, inclusiv româna.

„Anularea sezonului 3 al serialului Sense8 a fost total neașteptată. Nu știm încă motivele pentru care a fost luată această decizie și este cam ciudat ca un serial care a generat atâtea răspunsuri pozitive de la un public atât de divers să dispară așa de subit. Ca fani ai serialului, am dori o explicație validă prin intermediul căreia să aflăm argumentele pentru care serialul a fost anulat”, spune textul petiției.

Imediat după lansarea petiției, reprezentanții Netflix au dat și un răspuns: „Către familia Sense8… V-am văzut petiția. V-am citit mesajele. Știm că vreți reînnoirea Sense8. Ne-am dori să putem să vă aducem înapoi serialul”

Reprezentanții Netflix au anunțat recent că Sense8 se oprește la sezonul al doilea, care abia a fost lansat.

„După 23 de episoade, 16 orașe și 13 țări, povestea Sense8 a ajuns la final. Acest serial a fost tot ce ne-am dorit și noi și fanii: îndrăzneț, emoționant, incredibil, dur și de neuitat”, a spus Cindy Holland, vice președinte Netflix pe zona de conținut original.

Serialul în care joacă Tuppence Middleton, Brian J. Smith, Doona Bae, Aml Ameen, Max Riemelt, Tina Desai, Miguel Ángel Silvestre și Jamie Clayton în rolul a opt străini aflați în colțuri diferite ale lumii care ajung să aibă o conexiune mentală și emoțională. Sense8 a avut un prim sezon lansat în 2015, un episod special în 2016, de sărbători, iar sezonul al doilea al serialului a fost lansat în luna mai.

 Jobs Database
Arata mai multe articole din seriale americane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Serialul Shogun, reînnoit cu două noi sezoane. Producătorii lucrează alături de moștenitorii scriitorului James Clavell

“SHŌGUN” — Pictured: Tadanobu Asano as Kashigi Yabushige. CR: Kurt Iswarienko/FX FX,…