Home Seriale TV Pedagogul ajunge la al doilea sezon. Un nou serial vine la Focus Sat TV în septembrie

Pedagogul ajunge la al doilea sezon. Un nou serial vine la Focus Sat TV în septembrie

0
0
Secvență din serialul Pedagogul

Ce vedem pe Focus Sat TV în perioada următoare? Serialul Pedagogul va continua cu un al doilea sezon, dar mai apare încă un serial: ZeroZeroZero.

Următorul sezon din „Pedagogul” va debuta din 9 septembrie, de la ora 21:30. În total vor fi opt episoade.

Sinopsis

Acțiunea acestui sezon răspunde unor întrebări rămase în aer la finalul sezonului întâi și îl obligă pe profesorul Paweł Zawadzki (Maciej Stuhr) să accepte un post la catedra unui liceu de elită din Wroclaw.

La scurt timp după ce începe să predea, Pawel descoperă adevăratele motive pentru care a fost pus în funcție și că numele de prestigiu al instituției este doar o fațadă care ascunde un joc criminal.

Dar cine altcineva poate face o investigatie ca la carte, dacă nu profesorul Paweł Zawadzki? La fel de surprinzător, alert și profund, sezonul doi îi păstrează în poveste pe actorii Szymon Piotr Warszawski, în rolul agentului Radek Kędzierski, pe Katarzyna Dabrowska, în rolul Martei Mirska, iubita lui Paweł, și actrița Paulina Szostak, interpreta elevei Ewelina Rozlocka, căreia Paweł îi oferă o nouă șansă la viață.

Tot în septembrie va avea loc o altă premieră. Din 23 septembrie va începe serialul ZeroZeroZero, care se va difuza de la ora 22:00. Și acest serial va avea opt episoade.

Secvență din serialul ZeroZeroZero

Din distribuție fac parte următorii actori: Andrea Riseborought, Dane DeHaan, Giuseppe De Domenico, Diego Catano, Adriano Chiaramida, Francesco Colella, Harold Torres și Gabriel Byrne.

Sinopsis

Serialul prezintă afacerea cu droguri din 3 perspective diferite – beneficiarul (cartelul din Calabria condus de vârstnicul Don Minu permanent sabotat de nepotul său ambițios), distribuitorul (cartelul din Mexic condus de Manuel Contreras, fost lider din armata Fortelor Speciale) și intermediarul (familia Lynwood formată din patriarhul Edward (Gabriel Byrne), fiica isteață și descurcăreață Emma (Andrea Riseborough) și fiul plin de slăbiciune și nesiguranță Chris (Dane DeHaan).

Secvență din serialul Pedagogul

Pedagolul – sezonul doi – Rezumatul primelor două episoade

Episodul 1

La scurt timp după ce devine profesor la un liceu de elită din Wrocław, Paweł Zawadzki se confruntă cu minciunile elevilor, dramele adolescenților și o crimă. Iwo este un adolescent cu probleme de agresivitate, pe care părinții decid să-l retragă de la prestigioasa instituție.

Dar chiar dacă accesul în clădire îi este interzis, rebelul adolescent nu are de gând să asculte de reguli.

Episodul 2

Școala se confruntă cu un atac armat soldat cu mai multe victime. Paweł și Karol se refugiază în clasa de arte și oferă primul ajutor răniților până la sosirea autorităților. După o urmărire pe holuri și în cantină, atacatorul este prins, dar refuză să se predea.

Secvență din serialul ZeroZeroZero

ZeroZeroZero – Rezumatul primelor patru episoade

Episodul 1

Există două elemente care leagă un cartel mexican și unul italian: afacerile cu cocaină și familia Lynwood din New Orleans, care mijlocește schimbul. În timp ce Don Minu La Piana adună toți șefii ’Ndrangheta în munții din Calabria, pentru a discuta despre viitorul organizației lor, în Mexic câțiva soldați, conduși de Manuel Quinteras, urmăresc capii cartelului Leyra.

Episodul 2

Turbulențele din cadrul organizației ‘Ndrangheta pun în pericol afacerea familiei Lynwood. Chris, fiul lui Edward Lynwood, trebuie să se implice în afacere pentru a proteja moștenirea tatălui său. Pentru a demonstra devotamentul față de organizația lui Don Minu, el însoțește transportul de cocaină care pleacă din Mexic spre portul Gioia Tauro din Italia.

Episodul 3

Călătoria liniștită a lui Chris la bordul navei ce transportă valoroasa încărcătură este întreruptă de evenimente periculoase și neașteptate în mijlocul Ocanului Atlantic. Între timp, în Italia, Don Minu decide să părăsească siguranța buncărului său pentru a-și demonstra puterea asupra organizației ‘Ndrangheta. În Mexic, Manuel și echipa trebuie să suporte consecințele propriilor alegeri.

Episodul 4

Frații Lynwood, Chris și Emma, se reunesc în Dakar pentru a asigura continuarea călătoriei spre Gioia Tauro. După ce dau piept cu frustranta birocrație din Senegal, cei doi cer ajutorul șefilor locali pentru a le elibera prețiosul transport. În Mexic, Manuel și echipa împrăștie teroare și moarte printre traficanții din Monterrey.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …