Home Grile POSTURI Filme romantice de toamnă, în septembrie la DIVA. Programul transmisiunilor

Filme romantice de toamnă, în septembrie la DIVA. Programul transmisiunilor

0
0
Secvență din filmul „Cascadele iubirii”

DIVA programează în septembrie o serie de filme romantice de toamnă. Producțiile se vor difuza în fiecare duminică, de la ora 16:00.

Pe 5 septembrie se începe cu pelicula „Pe tine te-am iubit mereu”, film realizat în 2021 și care este difuzat în premieră în România.

Sinopsis: Filmul spune povestea lui Elizabeth, interpretată de Erin Krakow (When Calls the Heart) și planurile ei de logodnă, puse sub semnul întrebării chiar de către viitorul ei cumnat.

Pe 19 septembrie va fi producția „Cascadele iubirii”, film realizat în 2020.

Sinopsis: Amy Atwater (Cindy Busby), de profesie fotograf, caută poza perfectă și o cascadă învăluită de mister, în cadrul unei expediții la o cabană izolată, unde se îndrăgostește de ghidul local, Mark (Christopher Russell). Filmat in regiunea British Columbia, din Canada, filmul evidențiază peisajele unice ale regiunii.

Din programul pe septembrie mai fac parte și filmele „Sub soarele toamnei” (Under the Autumn Moon, 2018) difuzat pe 12 septembrie și „Brioșe cu dragoste” (Truly, Madly, Sweetly) programat pe data de 26 septembrie.

CITEȘTE ȘI: Noutățile lunii septembrie la DIVA. Un serial de comedie franțuzesc și multe filme romantice de toamnăJobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …