Home Seriale TV FOTO. Sezonul doi din Asistenți Medicali vine peste câte zile. Unul dintre actori aduce detalii despre noile episoade: „povestea evoluează mult”

FOTO. Sezonul doi din Asistenți Medicali vine peste câte zile. Unul dintre actori aduce detalii despre noile episoade: „povestea evoluează mult”

0
0

FOTO/VIDEO. „Atenție Anatomia lui Grey, serialul Asistenți medicali vine puternic din urmă”, o spune chiar unul dintre protagoniștii seriei Asistenți medicali.

Afirmația îi aparține actorului Donald MacLean Jr. și vine în contextul în care peste câteva zile începe sezonul doi al serialului, în care îi dă viață personajului Wolf Burke.

MacLean Jr vine chiar cu mai multe detalii despre producție, într-un scurt interviu pus la dispoziție, în exclusivitate pentru Paginadeseriale.ro, de către postul Diva.

Asistenți medicali revine cu sezonul doi la Diva. Noile episoade debutează duminică, 5 septembrie, de la ora 20:00.

Înainte de interviul cu Wolf, câteva detalii despre noul sezon. În noile episoade, cei cinci asistenți medicali începători revin la datorie în prima linie împotriva pandemiei:

  • Grace Knight (Tiera Skovbye), Ashley Collins (Natasha Calis), Keon Colby (Jordan Johnson-Hinds), Nazneen Khan (Sandy Sidhu) și Wolf Burke (Donald MacLean Jr.). Spitalul St Mary devine scena unor situații tensionate, schimbări de personal și povești ce merită știute.

Primul episod al noului sezon este plin de acțiune. Grace tratează un pacient chipeș, care o surprinde, Wolf și Red continuă să încalce protocolul privind substanțele, Ashley trebuie să trateze un pacient comparat cu Hannibal Lecter, Naz tratează un șef și Keon se ocupă de doi pacienți cu infarct aflați în competiție.

Povestea evoluează mult în noul sezon

La ce se pot aștepta fanii de la sezonul 2?

Donald MacLean Jr. (Wolf): Povestea evoluează mult în noul sezon. Cred că în sezonul doi toți sunt puțin nebuni. Atenție Anatomia lui Grey, serialul Asistenți medicali vine puternic din urmă!

Există noi fire narative, relații și iubiri în sezonul 2?

Donald MacLean Jr. (Wolf): Clar avem noi povești și noi fire narative. Este foarte interesant cum se întrepătrund aceste povești și mizele mari. Personajul meu, Wolf, are parte de noi relații cu colegii săi și cu pacienții.

Cel puțin cu Red are o relație atât profesională dar și înafara spitalului. Uneori sunt prieteni, alteori sunt colegi și este fascinantă această dinamică a lor.

Avem și un nou pesonaj care se infiltrează în grupul asistenților și îi derutează. Există camaraderie și este minunat cum evoluează această producție atât ca de scenariu cât și ca joc actoricesc.

Nu vă pot spune dacă Wolf se îndrăgostește sezonul acesta, trebuie să vă las pe voi să urmăriți și să vedeți dacă este cazul.

Pe ce elemente mizează sezonul doi, pentru a convinge publicul să îl urmărească?

Donald MacLean Jr. (Wolf): Cred că publicul o sa vrea să urmărească minunatul joc actoricesc al colegilor mei, dar și noua dinamică a episoadelor, sunt foarte diferite.

Este incredibil de greu să creezi o poveste a unor tineri care vor să dezvolte o carieră și trec prin atâtea probleme și dileme. Este o escapadă ideală pentru o seară în fața televizorului.

Cum se indentifică publicul cu serialul Asistenți medicali?

Donald MacLean Jr. (Wolf): Parte importantă a acestiu serial este umanitatea.

Personajele principale și personajele episodice au probleme umane, sentimente, nu trebuie să lucrez ca cercetător sau matematician pentru a vedea acest serial.

Pur și simplu te poți așeza comod, să-l urmărești și să te bucuri, acesta este elementul care aduce publicul în fața televizoarelor.

După o izolare câteva luni, a fost foarte plăcut să ne întoarcem la filmări

Care au fost cele mai importante momente de la filmările sezonul 2?

Donald MacLean Jr. (Wolf): Cel mai important moment a fost când am început filmările. După ce am stat în izolare câteva luni, a fost foarte plăcut să ne întoarcem la a face ceea ce ne place.

A fost uimitor să putem filma, am fost recunoscător în fiecare zi că am putut face asta în aceste vremuri.

Cum te simti să interpretezi un lucrător din prima linie chiar în timpul pandemiei?

Donald MacLean Jr. (Wolf):  A fost interesant să filmăm acest sezon, noi încercăm să redăm cât mai bine realitatea acestei profesii, sigur că nu este un documenter, dar ca și serial, facem tot posibilul să fie cât mai realist.

Când toți au fost obligati să stea în casă, personalul medical a fost mereu la datorie indiferent de riscuri. Noi facem un serial despre super-eroi, cum face Marvel, doar că noi suntem asistenți medicali. Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…