Home Seriale TV Baron Noir ajunge la final. Un nou serial vine la Focus Sat TV. Intriga: o adolescentă este găsită moartă

Baron Noir ajunge la final. Un nou serial vine la Focus Sat TV. Intriga: o adolescentă este găsită moartă

0
0

După „Baron Noir”, Focus Sat TV aduce un nou serial european. Este vorba despre seria poloneză „Pedagogul”, care va debuta săptămâna viitoare.

Pedagogul (The Teach, 2016) va debuta luni, 23 august, cu primele două episoade, de la ora 21:30.

Primul sezon are zece episoade, în total.

Finalul sezonului trei din Baron Noir este programat mâine, 19 august, de la ora 21:30.

Mai multe detalii despre Baron Noir, AICI

Pedagogul spune povestea o poveste complexă, care se desfășoară în ținutul împădurit din orașul Dobrowice, din Polonia.

Acțiunea serialului începe cu un eveniment șocant: chiar înainte de începerea unui nou an școlar, o tânără elevă de 17 ani este găsită moartă. Pentru că verdictul inițial de sinucidere este exclus, Paweł Zawadzki, profesor de literatură poloneză, sosit de curând din Varșovia ca să predea la școala locală, este hotărât să descopere motivele reale din spatele acestei morți.

Investigația sa neoficială dezvăluie piste tulburătoare de corupție politică în care sunt implicați importanți oameni de afacere locali, contrabandă cu alcool, trafic de droguri, polițiști corupți. Pe măsură ce se apropie de adevăr Pedagogul devine la rândul său ținta atacurilor. Dar, pentru că tânăra ucisă de dovedește a fi fiica sa biologică secretă, nimic nu-l mai poate opri să descopere adevărul.

Mai multe despre noul canal Focus Sat TV, aici

Este o producție în regia lui Łukasz Palkowski (Gods, Rezerwat), cu Maciej Stuhr (Aftermath, Letters to Santa) în rolul lui Paweł Zawadzki, un binecunoscut actor polonez, de patru ori nominalizat la Polish Film Awards. Cele zece episoade ale primului sezon sunt rezultatul colaborării dintre Canal+ Franța și Canal+ Polonia și sunt filmate exclusiv în Polonia, limba originală fiind poloneza.

Cu titlul de Cel mai bun serial de ficțiune câștigat la Polish Film Awards 2017, producția a doborăt în ziua lansării, pe 2 octombrie 2016, toate recordurile de audiență și a intrat în istoria Canal+ în Polonia. Peste noapte, aproape 400.000 de oameni au urmărit primele două episoade. A fost, la acel moment, cea mai urmărită serie din istoria Canal+ Polonia.

Detalii din primele patru episoade, pe scurt

Episodul 1

Chiar înainte de începerea unui nou an școlar, trei adolescenți descoperă cadavrul Joannei Walewska, o colegă de clasă și iubita unuia dintre ei.
Când poliția examinează locul crimei, descoperă geanta Joannei plină cu droguri și sume mari de bani.

A doua zi, un nou profesor, Pawel Zawadzki sosește în Dobrowice din Varșovia la liceul unde învăța Joanna.

La scurt timp după sosire, Pawel începe propria sa investigație cu privire la moartea fetei.

Episodul 2

Elevii sunt interogați de poliție, care află că Joanna nu era populară și lua droguri psihotrope. Iubitul ei, Maciek, era agresiv și foarte gelos. Joanna era însărcinată când a murit, iar Maciek e acuzat că i-a dat Joannei banii găsiți în geantă pentru un avort.

La înmormântarea Joannei, Pawel află că Joanna era fiica lui, dintr-o relație de scurtă durată cu mama ei.

Episodul 3

Daniel, profesorul de sport, e acuzat de hărțuire sexuală a elevelor, de o relație cu Joanna și de uciderea ei. El nu are alibi pentru noaptea crimei și este închis cu un infractor agresiv, pentru a-l face să mărturisească. Pawel se îndoiește de vina lui Daniel și vrea să afle adevărul.

Episodul 4

Videoclipul de pe telefonul Joannei o arată pe aceasta flirtând cu Sebastian. Supărat, Maciek fură arma tatălui său și pleacă. Molenda, fiul său Sebastian, primarul și șeful poliției vor să aducă alcool ilegal din Rusia în Polonia, pentru asta el vinde un teren promis soției sale, Katarzyna. Când află că soțul ei a vândut terenul, ea vrea să se răzbune.

Pawel e atacat de doi bărbați și e rănit, iar Katarzyna îl pansează și îi povestește problemele din mariaj. Ei își petrec noaptea împreună.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…