Home Seriale TV FOTO. Noul sezon La Casa de Papel vine și cu personaje noi: fiul lui Berlin și iubitul pierdut al lui Tokyo, printre ele

FOTO. Noul sezon La Casa de Papel vine și cu personaje noi: fiul lui Berlin și iubitul pierdut al lui Tokyo, printre ele

0
0

FOTO. Supriză pentru fanii serialului La Casa de Papel, chiar cu două săptămâni înainte de startul noilor episoade. Netflix anunță trei personaje noi, care vor apărea în noul sezon al serialului.

Fiul lui Berlin, iubitul pierdut al lui Tokyo și comandantul forțelor speciale ale armatei spaniole sunt noile figuri care vor apărea în seria spaniolă.

Reamintim că ultimul sezon al celebrei serii spaniole va avea două parţi, una care vine la toamna şi alta care va debuta în decembrie. Zilele de lansare sunt următoarele:

  • 3 septembrie, prima parte
  • 3 decembrie 2021, partea doua
Miguel Ángel Silvestre, cunoscut pentru rolurile din Sky Rojo și Sense8

Iubitul pierdut al lui Tokyo

Actorii care le vor da viață sunt Miguel Ángel Silvestre, cunoscut pentru rolurile din Sky Rojo și Sense8. Îi va da viață lui René, bărbatul cu care a Tokio început să facă jafuri, cu care a călătorit, s-a bucurat de viață și omul pe care l-a iubit.

Reamintim că în prima parte a La Casa de Papel o cunoaștem pe Tokyo (Úrsula Corberó), fugind de poliție și suferind o pierdere de nedescris – dragostea vieții ei.

Rafael, fiului lui Berlin, interpretat de Patrick Criado

Fiul lui Berlin, un alt personaj nou

Netflix îl anunță și pe Rafael, fiului lui Berlin. Acesta este interpretat de Patrick Criado (Riot Police). Rafael are acum 31 de ani, a studiat ingineria computerelor la MIT în Massachusetts și este incredibil de sigur de un lucru: nu vrea să fie ca tatăl său.

Berlin si Rafael

Comandantul armatei

Un alt personaj nou care intră în joc în acest sezon este Sagasta (José Manuel Seda, Perdóname, Señor), comandantul forțelor speciale ale armatei spaniole. Este implicat în nenumărate misiuni internaționale împotriva celor mai răi din specia umană, ceea ce îl face exact același cu oamenii pe care i-a ucis.

Este un lider născut, pe care oamenii săi îl vor urma până la capăt dacă le va cere, pentru că este la fel ca ei. Când îmbracă uniforma devine o minte analitică, rece și nemiloasă, capabilă să treacă dincolo de orice convenție etică sau morală dacă misiunea o impune.

Trailer „exploziv” pentru ultimul sezon La Casa de Papel

Netflix a lansat, în urmă cu două săptămâni, un trailer „exploziv” pentru sezonul cinci al celebrului serial „La Casa de Papel”.

„Capitularea nu e o opțiune”, este mesajul principal al trailerului pentru ultimul sezon al seriei spaniole.

Profesorul dezvăluie că „rezervorul de apă a fost găsit”, în timp ce colonelul Tamayo se pregătește ca armata să intre în Banca Spaniei.

Despre La Casa de Papel Partea 5

Banda este închisă în Banca Națională a Spaniei de peste 100 de ore. Membrii grupului au reușit să o salveze pe Lisbon, dar, după pierderea unuia dintre coechipieri, îi așteaptă unul dintre momentele lor cele mai întunecate. Profesorul a fost capturat de Sierra și, pentru prima dată, nu are un plan de evadare.

Tocmai când pare că nimic altceva nu mai are cum să meargă prost, în fața lor apare un dușman mai puternic decât toți ceilalți întâlniți până atunci, și anume armata. Se apropie sfârșitul celui mai mare jaf din istorie, care este pe cale să se transforme într-un adevărat război.

Actori în noul sezon

Dacă Miguel Ángel Silvestre, Patrick Criado și José Manuel Seda sunt actorii care se alătură distribuției din acest sezon, ceilalți actori sunt:

Úrsula Coberó (Tokyo), Álvaro Morte (Profesorul), Itziar Ituño (Lisbon), Pedro Alonso (Berlín), Miguel Herrán (Rio), Jaime Lorente (Denver), Esther Acebo (Stockholm), Enrique Arce (Arturo), Darko Peric (Helsinki), Hovik Keuchkerian (Bogotá), Luka Peros (Marseille), Belén Cuesta (Manila), Fernando Cayo (Coronel Tamayo), Rodrigo de la Serna (Palermo), Najwa Nimri (Inspector Sierra), y José Manuel Poga (Gandía) și mulți alții.

VIDEO. Sezonul cinci „La Casa de Papel” vine-n două părți: la toamnă și la iarnă. Zilele de lansare

O actriţă din La Casa de Papel vine la Comic ConJobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…