Home Seriale Documentare Noutățile History în luna iulie. William Shatner, sezon nou al emisiunii Inexplicabil

Noutățile History în luna iulie. William Shatner, sezon nou al emisiunii Inexplicabil

Comments Off on Noutățile History în luna iulie. William Shatner, sezon nou al emisiunii Inexplicabil
0

Titlurile lunii iulie la History. Printre noutățile postului se numără: un sezon special al serialului documentar„Inexplicabil”, prezentat de William Shatner, „ Cum explici asta? Mistere militare”și cele mai îndrăznețe evadări din închisoare în serialul „Evadări Spectaculoase”cu Billy Hayes.

Despre titlurile History:

Inexplicabil: Misterele universului, din 3 iulie, la ora 22.00

Gazda emisiunii, actorul William Shatner, explorează planeta noastră și nu numai, în căutarea celor mai fascinante, ciudate și inexplicabile mistere ale universului.

Fiecare episod prezintă contribuții ale oamenilor de știință, istoricilor, astronauților și ale altor experți – fiecare încercând să arunce lumină asupra modului în care aparent imposibilul se poate întâmpla de fapt, căutând răspunsuri la întrebări care au fascinat omenirea timp de secole. Cum s-a format pământul? Ne vom întoarce pe Lună – sau ne vom aventura chiar mai departe? Ce pericole s-ar putea ascunde în întinderea adâncă a spațiului cosmic? Și poate cea mai mare întrebare dintre toate – suntem singuri în univers?

Cum explici asta? Mistere Militare, din 25 iulie, de la ora 22.00

Veteranii de război Rudy Reyes și Ronnie Adkins elucidăm misterele din spatele celor mai ciudate și controversate imagini, sunete și documente din istoria modernă a războiului.

Misterele acoperă epoca modernă, inclusiv cele două războaie mondiale, Războiul Coreean, Războiul din Vietnam, Războiul Rece, Războiul din Golf și conflictele secolului 21.

Asasinate surprinse pe cameră, cuirasate care explodează, avioane fantomă, soldați dispăruți, dezinformări ale propagandei, presupuse mușamalizări și conspirații sunt analizate și disecate de Reyes și Adkins, ajutați de o echipă de experți de top și foști membri ai armatei.

Evadări spectaculoase cu Billy Hayes, din 15 iulie, de la ora 22.00

Evadarea legendară a lui Billy Hayes dintr-o închisoare turcească a stat la baza filmului premiat cu Oscar „Expresul de la miezul nopții” (1978).

Acum, cu experiența sa de prima mână, Billy ne duce în lumea celor mai mari evadări din închisoare! Prin reconstituiri, vom experimenta evadări îndrăznețe, vom asculta interviuri interesante cu supraviețuitorii, martorii, istoricii și forțele de ordine ale fiecărui eveniment.

Ne vom întâlni cu prizonierii, care vor vorbi despre riscurile, recompensele și eșecurile unei evadări.

Vom sonda efectul fiecărei evadări și impactul pe care acestea îl lasă asupra sistemelor juridice ale lumii, implicațiile și moartea sau gloria care apare uneori atunci când bărbați și femei disperați riscă totul pentru libertate.

Pas cu pas, gazda emisiunii, Billy Hayes, va prezenta publicului un tur viu al celor mai mari evadări din închisoare.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale Documentare
Comments are closed.

Vezi si

Dexter: Original Sin, inspirat de serialul de succes Dexter va putea fi urmărit pe SkyShowtime

Platforma de streaming SkyShowtime va găzdui prequel-ul serialului dramatic de succes Dext…