Home Grile POSTURI Serialul coreean Bergain – Chilipir va fi în iulie pe SkyShowtime

Serialul coreean Bergain – Chilipir va fi în iulie pe SkyShowtime

Comments Off on Serialul coreean Bergain – Chilipir va fi în iulie pe SkyShowtime
0

Platforma SkyShowtime va difuza Bargain (Chilipir), un serial thriller distopic de producție sud-coreeană, începând din 4 iulie. Trei episoade vor fi disponibile la momentul lansării, iar episoade noi vor fi ulterior disponibile săptămânal.

În Bargain (Chilipir), bărbații sunt ademeniți într-un hotel izolat, sub pretextul unor întâlniri erotice, însă ajung să fie prinși în capcana unei rețele de traficanți, unde organele lor sunt scoase la licitație.

După un cutremur violent, victimele, traficanții și cumpărătorii sunt cu toții blocați în clădirea care este pe punctul de a se prăbuși. Izolați de lumea exterioară, ei trebuie să lupte pentru a supraviețui cu orice preț.

În Bargain (Chilipir) joacă actorii Jin Sun-kyu (Extreme Job), Jun Jong-seo (Money Heist: Korea) și Chang Ryul (My Name).

Filmul este o adaptare a scurtmetrajului cu același nume, în regia lui Lee Chung-hyun, lansat în 2015. Regizorul și scriitorul Jeon Woo-sung, care a făcut parte din echipa de producție a scurtmetrajului original, a preluat povestea și a dezvoltat-o într-un serial din șase părți.

Serialul este scris și de Choi Byeong-yun împreună cu Kwak Jae-min, fiind produs executiv de directorul și creatorul Byun Seungmin și de Bang Jin Ho.

Bargain (Chilipir) a fost realizat de Paramount+ și TVING printr-un parteneriat între Paramount și CJ ENM, cunoscuta companie coreeană de divertisment.

Bargain (Chilipir) a primit premiul Critics’ Choice la Festivalul Seriencamp (2023) din Köln și a câștigat premiul pentru Cel mai bun scenariu la Festivalul Canneseries (2023). Mai mult, Bargain (Chilipir) a fost selectat oficial la Festivalul Internațional de Film de la Toronto din 2023, pe lângă nominalizarea primită la premiul Critics’ Choice pentru cel mai bun serial într-o limbă străină.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI
Comments are closed.

Vezi si

Dexter: Original Sin, inspirat de serialul de succes Dexter va putea fi urmărit pe SkyShowtime

Platforma de streaming SkyShowtime va găzdui prequel-ul serialului dramatic de succes Dext…