Home Seriale TV Surpriză „dulce” pe Netflix. „Sweet Tooth” va avea un al doilea sezon

Surpriză „dulce” pe Netflix. „Sweet Tooth” va avea un al doilea sezon

0
0
SWEET TOOTH (L to R) CHRISTIAN CONVERY as GUS in episode 107 of SWEET TOOTH Cr. KIRSTY GRIFFIN/NETFLIX © 2021

Netflix a decis să producă și un al doilea sezon pentru serialul „Sweet Tooth”.

Producția bazată de seria de benzi desenate DC de Jeff Lemire va avea opt episoade de câte 1 oră în sezonul al doilea.

Jim Mickle va fi producător executiv, scenarist, regizor și Showrunner pentru sezonul 2.

Mickle a declarat: „A fost palpitant și încurajator să vedem modul în care oamenii din întreaga lume s-au îndrăgostit de băiatul nostru căprioară. Suntem încântați să continuăm colaborarea cu Netflix și să-i urmărim în continuare pe Gus și prietenii săi în călătoria lor extraordinară. “

Sweet Tooth este produs de Team Downey în parteneriat cu Warner Bros. Television.

Alături de Mickle, se vor întoarce în calitate de producatori executivi Susan Downey, Robert Downey Jr. și Amanda Burrell de la Team Downey, precum și Linda Moran. Evan Moore de la Team Downey se întoarce în calitate de producător.

Sweet Tooth îi are în distribuție pe Christian Convery în rolul lui Gus, Nonso Anozie în rolul lui Jepperd, Adeel Akhtar în rolul Dr. Singh, Will Forte în rolul Richard, Stefania LaVie Owen în rolul Bear, Dania Ramirez în rolul Aimee Eden, Aliza Vellani în rolul Rani Singh și Neil Sandilands îl va juca pe General Abbot; cu James Brolin în calitate de narator.

Sezonul 1 al serialului Sweet Tooth a avut premiera pe 4 iunie 2021 și 60 de milioane de conturi au ales să îl urmărească în primele patru săptămâni.

Sinopsis „Sweet Teeth”

Cu zece ani în urmă, „Marea Prăbușire” a creat haos în lume și a condus la apariția misterioasă a hibrizilor, copii pe jumătate om, pe jumătate animal. Neștiind sigur dacă hibrizii sunt cauza sau rezultatul virusului, cei mai mulți oameni îi vânează și se tem de ei.

După zece ani petrecuți în pădurea izolată pe care o consideră căminul său, Gus, un băiat hibrid pe jumătate cerb, se împrietenește pe neașteptate cu un călător singuratic pe nume Jepperd (Nonso Anozie).

Cei doi pornesc împreună într-o aventură extraordinară prin ceea ce a mai rămas din America, în căutarea răspunsurilor legate de originile lui Gus, de trecutul lui Jepperd și de adevăratul sens al cuvântului „acasă”.

În povestea lor apar aliați și dușmani neașteptați, iar Gus ajunge să afle curând că lumea atrăgătoare și periculoasă de dincolo de pădurea lui este mult mai complexă decât și-ar fi putut închipui vreodată.Jobs Database
Arata mai multe articole din Seriale TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …