Home Grile POSTURI AXN, recomandări pentru luna august: sezoane noi pentru serialele A doua tinerețe și Șarlatanul

AXN, recomandări pentru luna august: sezoane noi pentru serialele A doua tinerețe și Șarlatanul

0
0
SHUT EYE – SEASON 2 – EPISODE 201 – “We’re Not in Kansas Anymore”

Recomandările AXN pentru luna august. Postul TV propune noi sezoane pentru serialele „A doua tinerețe” și „Șarlatanul”.

Premiera sezonului 2 al serialului „A doua tinerețe” va avea loc pe 23 august, luni, de la ora 23:00.

Sinopsis pentru serialul „A doua tinerețe”

Povestea misterioasă și inexplicabilă a “fântânii tinereții”, care a transformat viața unei mici comunități, după ce a fost afectată de o inundație devastatoare, continuă.

Timpul a trecut, viețile personajelor și-au urmat cursul și vestea despre acest „miracol” s-a răspândit peste granița micului oraș, iar unii localnici speră că au văzut ultimele consecințe ale acestei plante fenomenale, dar și distrugătoare.

Însă, atunci cînd mai mulți străini curioși sosesc, o bătălie între știință și credință izbucnește. Totodată, cu toții descoperă proprietățile celei de-a doua generații din planta magică, care par a fi și mai formidabile și de nerefuzat.

Tot în a doua jumătate a lunii august se va difuza și al doilea sezon din „Șarlatanul”. Serialul cu cu Isabella Rossellini, Jeffrey Donovan și Kadee Strickland în distribuție va începe marți, 17 august, de la 21:00. Se vor difuza câte trei episoade.

Sinopsis pentru serialul „Șarlatanul”

În sezonul 2, Șarlatanul Charlie Haverford continuă să aibă viziuni, care îi aduc noi revelații. Finalul primului sezon a lăsat familia Marks în haos – Charlie și Linda le-au furat 1, 7 milioane de dolari, Fonso este un renegat de întreaga comunitate, iar Rita este arestată și încarcerată în locul fiului său.

O nouă viziune îl convinge pe Charlie să returneze banii familiei Marks, ceea ce duce la reluarea vechilor obiceiuri – prezicerea viitorului. Rita încearcă să își construiască o reputație în închisoare și, în același timp, își joacă toate cărțile pentru a ajunge la o înțelegere cu autoritățile pentru a nu fi acuzată de uciderea unui rival.Jobs Database
Arata mai multe articole din Grile POSTURI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

NOUTĂȚI pe Netflix: sezon nou din Narcos Mexico, un film cu Dwayne Johnson și Gal Gadot. Plus un documentar despre Ceaușescu

Ce vedem pe Netflix în noiembrie? Platforma de streaming anunță o mulțime de titluri noi, …