Home VIDEO Trailer VIDEO. Trailer „exploziv” pentru ultimul sezon La Casa de Papel: „Fără Profesor. Fără plan. Fără speranță”

VIDEO. Trailer „exploziv” pentru ultimul sezon La Casa de Papel: „Fără Profesor. Fără plan. Fără speranță”

0
0

VIDEO. Netflix a lansat un trailer „exploziv” pentru sezonul cinci al celebrului serial „La Casa de Papel”.

„Capitularea nu e o opțiune”, este mesajul principal al trailerului pentru ultimul sezon al seriei spaniole.

Profesorul dezvăluie că „rezervorul de apă a fost găsit”, în timp ce colonelul Tamayo se pregătește ca armata să intre în Banca Spaniei.

Este unul dintre cele mai incerte momente pentru Bandă. Sunt în pericol și se pare că acesta va fi cu adevărat sfârșitul lor. Își vor aduna forțele, luptând împotriva șanselor… încă o dată?

VIDEO. Fabrica de bani: Partea 5: Vol. 1 | Trailer oficial

Reamintim că ultimul sezon al celebrei serii spaniole va avea două parţi, una care vine la toamna şi alta care va debuta în decembrie. Zilele de lansare sunt următoarele:

  • 3 septembrie, prima parte
  • 3 decembrie 2021, partea doua

Despre La Casa de Papel Partea 5

Banda este închisă în Banca Națională a Spaniei de peste 100 de ore. Membrii grupului au reușit să o salveze pe Lisbon, dar, după pierderea unuia dintre coechipieri, îi așteaptă unul dintre momentele lor cele mai întunecate. Profesorul a fost capturat de Sierra și, pentru prima dată, nu are un plan de evadare.

Tocmai când pare că nimic altceva nu mai are cum să meargă prost, în fața lor apare un dușman mai puternic decât toți ceilalți întâlniți până atunci, și anume armata. Se apropie sfârșitul celui mai mare jaf din istorie, care este pe cale să se transforme într-un adevărat război.

Actori în noul sezon

Miguel Ángel Silvestre și Patrick Criado sunt cei doi actori care s-au alăturat distribuției La Casa de Papel. Ceilalți actori sunt:

Úrsula Coberó (Tokyo), Álvaro Morte (The Professor), Itziar Ituño (Lisbon), Pedro Alonso (Berlín), Miguel Herrán (Rio), Jaime Lorente (Denver), Esther Acebo (Stockholm), Enrique Arce (Arturo), Darko Peric (Helsinki), Hovik Keuchkerian (Bogotá), Luka Peros (Marseille), Belén Cuesta (Manila), Fernando Cayo (Coronel Tamayo), Rodrigo de la Serna (Palermo), Najwa Nimri (Inspector Sierra), y José Manuel Poga (Gandía) și mulți alții.

VIDEO. Sezonul cinci „La Casa de Papel” vine-n două părți: la toamnă și la iarnă. Zilele de lansare

O actriţă din La Casa de Papel vine la Comic ConJobs Database
Arata mai multe articole din VIDEO Trailer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Departure revine la Diva. Cum s-a filmat în pandemie? Despre noile episoade, cu actrița care joacă rolul principal

INTERVIU. „Datorită regizorului decorul arăta foarte cinematic. Este emoționant să vezi un…